heippa. kirjoituksia ei ole tullut nyt viikkoon kun olen ollut siellä riparilla niinkuin jo edellisissä merkinnöissä olen kertonut! tämmöiselle superdatikselle on aina vähän hankalaa lähteä juttuihin joissa joutuu olemaan erossa tietokoneesta (ja myös televisiosta!) pitkän aikaa (viikko!) mutta ei sitä kyllä tuolla huomannut yhtään, niin kuin ei viime vuonna omalla riparillakaan!

leiri alkoi vähän tyhmästi. mukana oli uusi nuoriso-ohjaaja joka ei ole ennen raision seurakunnan ripareilla ollut, ja hänen myötään sitten oli kuulemma paljon uusia juttuja luvassa. ensimmäinen kokonainen päivä meni meillä isosilla lähinnä korttia pelatessa ja kaikki olivat jo valmiita pakkaamaan kamat ja lähtemään kotiin. pikkuisetkin ihmetteleli miksei heillä ollut mitään ohjelmaa meidän kanssa. no tuohon oli kyllä syynsä kun yksi riparilainen lähti omasta tahdostaan kotiin ja siinä sitten oli kaikenlaista.

muuten leiri oli kyllä mielestäni todella kiva. säät nyt olivat vähän mitä sattui ja vettä tuli melkeen joka päivä, paria viimeistä päivää lukuunottamatta. harmittaa että leiri loppui juuri kun tuntui että porukka alkoi lähentyä ja piklkuisetkin sai enemmän rohkeutta tutustua toisiinsa. oli kiva nähdä miten aurinkoisina päivinä kaikki kerääntyi pihalle pelaamaan sun muuta, sateisina päivinä kun vaan lähinnä kökötettiin mökissä ja siinä se! toivon kuitenkin tosi paljon että pikkuisilla oli kiva ripari, koska eihän sellaista kokemusta ole kuin kerran elämässä!

mielestäni leirin isosporukka oli aivan mahtava, samoin kuin myös pikkuiset olivat tosi kivoja. vaikka osalla olikin usein aikamoinen pelleshow päällä, olivat kaikki pohjimmiltaan todella ihania ihmisiä. valitettavaa että leiriltä joutui lähtemään porukkaa kesken (ensimmäisenä tuo yksi poika omasta tahdostaan, en nyt laita nimeä jos hän nyt sattuisi tämän lukemaan ja pahastuisi (tuskin haha) kun kuulemma on aina tietokoneella (: ja sitten aika lopulla yksi todella mukava tyttö joka joutui lähtemään itsestään riippumattomista syistä joka harmittaa tosi paljon!) mutta muuten oli kyllä todella mukavia ja suloisia (lol vähän omituista kun ajattelen että ne oli pieniä ja suloisia, osa oli kuitenkin mua vanhempiakin hehe) ja aivan ihania kaikki hihi! myös ohjaajat olivat aivan valtavan sukkelia ja vaikka leirin alussa olikin aika negativiisia mielipiteitä heistä niin kyllä loppujen lopuksi huomasi miten mukavia ja kivoja ihmisiä hekin olivat!

haluaisin kiittää kuluneesta viikosta ihan kaikkia jotka siihen olivat millään lailla osallisia:
- ensinnäkin viherlahden keittäjiä aivan sairaan hyvistä ruuista ja siitä että tekivät mulla kasvisvaihtoehtoja jotka olivat myös aivan valtavan hyviä!
- leirin ohjaajia sairaista jutuista ja yleisestä sekopäisyydestä (nimimerkillä juhannustansseja
oranssit karvaiset käsiraudat takataskussa odotteleva thaityttö!)
- muita isosia siitä että heidän kanssaan oli niin hurjan kivaa ja että he olivat vain niin tosi kivoja!
- pikkuryhmääni team lihakirvestä (:'D) kaikista hauskoista jutuista ja hetkistä, olette kaikki tosi ihania!
- kaikkia muitakin leiriläisiä, joiden isoseksi pääsen vielä toivottavasti jatkossakin jos he hakevat isoskoulutukseen ja itse haen jatkoisoskoulutukseen ;)

leiri oli niin mukava ja nyt on jo kauhean kova ikävä takaisin, että rupesin ihan tosissani miettimään tuota jatkoisoskoulutusta! täytyy nyt vaan vähän katsoa miten asiat järjestyy kun on ensi vuodeksi aika pitkiä koulupäiviä luvassa (tiistai, keskiviikko, torstai neljään ekas jaksos ARGH)! ja onneksi tapaan vielä ainakin kaikki isoset ens keskiviikkona kun mennään nurkkaan syömään jotakin ja saamaan palautetta, ihihi valtavan mukavaa!
loppuun vielä muutama kuva. tiedän ettei osa riparilaisista haluaisi kuviaan nettiin mutta ajattelin nyt ottaa kuitenkin riskin koska tuo allaoleva ryhmäkuva on niin pieni ettei siitä saa yhtään mitään selvää. jos jotain kuitenkin ihan kamalasta ahdistaa niin kommenttia vaan tulemaan ja poistan tuon ryhmäkuvan!

rippiblog.jpg
viimeinen iltahartaus

rippiblog2.jpg
aaaaahh ihana kakku jota syötiin ennen kuin lähdettiin kotiin! oli kyllä ihan sairaan hyvää vaikka nyt ei ehkä kuvassa erityisen hyvältä näytäkään!

rippiblog3.jpg
rpk 6 <3

leirin aikana myös yayan pikkuiset lähtivät maailmalle, toivon että heillä kaikilla olisi aivan valtavan ihana elämä edessään ja että törmäisin niihin vielä näyttelyissä ja muuallakin!

ja lopuksi vielä:
on rempseetä viettää jussia, kun saa rauhassa ... grillata!
läpi yöttömän yön ulkona hillua, kunhan varoo ettei hyttyset syö ... jalkoja!
älä itseäs kuitenkaan loppuun raada, tarkoitushan on lopulta ... viettää hauska juhannus!
valtavan mielettömän upeaa juhannusta ihan joka ikiselle!
PUS

ainiin ps! leirillä olessa sain tietää että olen päässyt naantalin lukioon ja olin sijalla kahdeksan, joka on aivan mielettömän kiva juttu! onnittelut kaikille muillekin jotka ovat haluamaansa kouluun päässeet ja niille jotka eivät ole päässeet sinne minne halusivat, voin vain sanoa lohdutukseksi sen, että kenties se mihin nyt syksyllä ikinä menettekään, saattaakin olla se unelmienne juttu jota ette vain ennen ole tajunneet ja lopulta iloitsette siitä että asiat menivät miten menivät!
kaikkea hyvää kaikille!

i´ll set you free and we´ll let this world be
just what it is, come with me
don´t say no, i won´t let you go
please let me show my heart to you