tsaukkis ! keksin päivällä iha älyttömän hyvän otsikon jonka laitan tämänpäiväiseen kirjoitukseeni, mutta sitten unohdin sen. et sillee. siks on tollanen vähän tyhmätylsä otsikko. mutta ei siitä sen enempää.

koulu alkoi tänään liian aikaisin, siis kahdeksalta niinkuin aina paitsi tiistaisin. valvoin eilen melkeen kahteentoista koska katsoin g-pisteen (siinä vasta hulvaton ohjelma HAha) ja sitten jumituin vielä koneelle hetkeksi. ja tänään olin sitten koulussa tosi väsynyt, mutta kun ajattelen niin oli tämä kyllä tosi kiva päivä, vaikkakin aika normi! muttasiis ensimmäisellä tunnilla oli englantia. tim kertoi meille kokeesta joka on ystävänpäivänä. törkeetä! pilata nyt yks vuoden kivoimmista juhlapäivistä jollain enkunkokeella siis ei LOL. mut onneks se on jo ekalla tunnilla! enkussa ei oikeestaan mitään muuta sitten tapahtunutkaan.

seuraavaksi oli äikkää. siellä puhuttiin.. hmm.. en muista juuri että mistä siellä puhuttiin. kait realismista ? ja en kyllä tiedä mitä se on, paitsi että se on kai sitä että kirjailijat kirjoittavat todellisista, siis myös ikävistä, asioista ? no en tiiä. kauheen vaikeata. ja ainiin puhuttiinhan me aleksis kivestäkin.. jotakin !? hirveän mukavaa ja todella mielenkiintoista!

äikän jälkeen oli yybersupermahtihauskaa ainetta siis matikkaa JEE ! siis ihan paskaa. ennen matikantuntia sakari palautti mulle laskimeni jota hän oli lainannut mutta sitten villman tönäsi sitä (siis sakaria). silloin ajattelin että voi vittu meidän luokkalaiset pojat on kusipäitä voisin hakata ne. sit muistin että enhän mä halua lyödä ketään. et se siitä. en tajunnu yhtään niitä tehtäviä mitä tehtiin matikantunnilla, ja kun tarkastettiin läksyjä en sillonkaan kuunnellut yhtään koska iitulla oli vähän mielenkiintoisemmat jutut kun ossilla. ja oli kyllä sellaset jutut että tsihhiihi ! mut joo sitten lopputunti tehtiin niitä tehtäviä joita en osannut, mutta kopioin ne suoraan iitulta, vaikka musta tuntuukin että sekään ei niitä ehkä osannut. mulla on nyt ihan sellainen olo että sitten joskus kun meillä on matikasta koe niin voisin mennä elämässäni ensimmäistä kertaa tukiopetukseen, koska epäyhtälöt ja ne on pirun hankalia. ja sekavia ! mutta sen näkee sitten sadan vuoden päästä kun meillä on koe.

matikan jälkeen oli onneksi mukavaa, koska oli kankkista JES ! siellä puhuttiin vaan jostakin ydinvoimasta ja turpeesta, eh ? mut olen kyl ilokseni huomannut että mä oon aika aktiivinen kankkiksen tunnilla ja se antaa mun myös vastata jes. koska u-b ei anna mun vastata koskaan (mut siitä enemmän seuraavassa, tai sitä seuraavassa tai sitä seuraavassa kappaleessa jossa kerron ruotsin tunnista ehehe) eikä tim paljoa, eikä kyllä tähtinenkään kun pari kertaa vaikka viittaan paljon enemmän. mut kankkis onkin muutenkin niin ihku niin tietsyti myös tässäkin asiassa ! toisin kun joku tähtiskä LOL ! mut siis joo maantiedon tunti itsessään oli tosi tylsä, katottiin lopputunnista jotakin tylsää videota, ja me jessican kanssa lähes_nukuttiin!

sitten olikin ruokailu ! jeeeeea ! ja oli myös hyvää ruokaa, jotain kalapihvejä ja perunaa ja hyvää kastiketta. ja tällä kertaa löysin myös sitruunaa, kun viimeks kun oli kalaa niin en löytänyt vaikka oisinkin halunnut. en mä kuitenkaan sitä sitruunaa kalan päälle halunnut laittaa kun se maistui jo muutenkin aika paljon sitruunalta. no ansku kuitenkin vaati että söin sen sitruunan sitten kun olin muut ruuat syönyt, koska se halusi että laitan mun naaman sillälailla hassusti mutrulle. no se ei oikein onnistunut koska ei ollut kauhean kirpeä sitruuna, mutta vähän kuitenkin.

ansku kertoi kamalan jutun että hänen ollessaan pieni hänen vanhemmat on syöttäneet hänelle sitruunaa koska he on halunnut nähdä että pikkuansku laittaa naamansa sillälailla mutrulle (miten lie ikinä naaman voikaan laittaa mutrulle mutta ymmärrätte varmaan) tulee melkein kyynel silmään kun kuulee että rakkaalla anskulla on ollut noin rankka lapsuus *snif* no onneksi ostettiin ruokavälkällä karkkia niin kaikki ikävät asiat unohtui!

sitten olikin sitä iiihkua ruotsia. ruotsi on kyllä pepusta oikeesti, anteeksi neiti_tuleva_ruotsinopettaja, mutta uskon et sun tunnit sitten onkin varmasti paljon paljon kivempia! tarkistettiin tehtäviä, ei oikeestaan muuta. ullabrit on niin kusipää koska ei anna mun melkeen koskaan vastata. eikä anskunkaan paljoa. ja se on tosi turhauttavaa kun viittaa melkeen jokaiseen kysymykseen (mitä saattaa tunnissa olla hyvinkin yli 30) ja saa vastata ehkä neljä kertaa. toisin kuin heidi joka saa vastata melkeen aina kun viittaa eli koko ajan. ymmärtäisin jos ope ajattelis jotenkin että annanpa niiden vastata joilla on todistuksessa vähän huonompi numero, muttakun heidilläkin on ainakin se ysi, niin miksi se saa sitten vastata koko ajan mutta me ei. vittusaatanaperkele äärrsyttää ! mut ub on kusipää ONONON !

ruotsin jälkeen oli onneksi taas yksi päivän kohokohta, siis kotsaa, jossa tehtiin tällä kertaa itsesuunnittelemamme menyyt. meillä oli syntymäpäivät aiheena ja tehtiin pääruuaksi kananuudeliwokkia ja jälkiruuaksi vohveleita ja jäätelökaakaota. ruoka oli ihan älyttömän hyvää, mutta vähän nauratti kun istuttiin meidän nuudeliastian ja vesikannun kanssa pöydässä, kun kaikilla muilla oli jotain booleja sun muita hienouksia. mutta oli meidänkin pöydässä sentään kukkanen. tosin senkin hohto vähän katosi kun ruokaa oli pitkin pöytää kun kukaan meistä ei oikein taida vielä osata syödä sotkematta! tuli vähän laiska olo, mutta mitä väliä sillä loppujen lopuks on, kunhan itse tykätään ruuasta! ei se niin nuukaa ole! mutta jälkiruoka oli ainakin tosi hieno ja naminaminamii !

vähän kyllä tunnilla ärsytti, kun päällikkö-maijuhan on nyt ollut jo koko viikon pois, joten oltiin jessican ja suvimarian kanssa kolmestaan. suvi-maria on kyllä ehkä avuttomin ihminen jonka olen koskaan tavannut! ohjeessa sanotaan että ota paistinpannu, laita sinne öljyä ja kuumenna currya hetki sekoittaen. ja jessican piti selittää siitä ohjeesta ihan kaikki sanasta sanaan uusiks. meinasin jo kysyä että vitun tyhmä mitä osaa et tästä tajua, mutta en sitten kuitenkaan kysynyt. ja tunnin jälkeen jessica kertoi että oli joutunut laittamaan jopa hellan päälle suvimariaa varten. ei jumalauta!

no onneks sekin tunti sitten aika pian loppui kun oltiin syöty mahat täys (jotka oli kyllä vielä täys siitä kouluruokailusta, joten nyt oli tuplatäys ja on edelleen. suht yksinkertaista!) päästiin kuitenkin lähtemään vasta joskus 10 yli kolme vaikka yleensä päästään suunnilleen 10 vail (paitsi no meiän ryhmäl nyt yleensäkin aina menee vähän myöhemmäks mut ei kuitenkaan näin paljoa) no mut ei se haitannut koska ruoka oli hyvää eikä mikään mennyt pilalle (toisin kuin naapuriryhmän perunamuussi HAha) ja lähdettiin sentään toisiks ensimmäisinä !

kotiin kävelinkin sitten jessican kanssa, ja oli sekin suht antoisa matka. musta tuntuu että jos joskus talvella kun on lunta olen jessican kanssa jossakin ja me molemmat ollaan kännissä, me saatetaan tunkea naamamme lumihankeen ja koittaa kumpi pystyy pitämään kasvoja siinä kylmässä kauemmin. et ansku sitten kun keitotaan niin varaudu!

kotiinpäästyäni lähdin heti yayan kanssa lenkille. sitten tein läksyt ja laitoin uuniperunat uuniin (taas ruokaa yök). olin myös ajatellut että tänään otan uusia kuvia galleriaan mutta sitten meninkin nukkumaan ja heräsin puoli 6 kun iskä tuli ilmoittamaan että nyt on ruoka. ja sitten tulinkin ruoraan koneelle koska olin ihan puff. et se siitä sitten taas. en ehtinyt tehdä tänään mitään mitä olin suunnitellut, mutta on nukkuminenkin ihan kivaa!

nyt katsonkin sitte vaan telkkaria ja kirjoittelen tätä jaaaa sellasta! äsken tuli tanssi jos osaat, ja siinä tanssi sellainen kivannäköinen poika sellaisen ihan perusnäköisen tytön kanssa. mua rupes vähän ärsyttämään kun ne tuomarit angstas sille pojalle kun oli tanssissa huonot nostot. se ei ollu mikään kauhea kaappi (siis iha siima) ja uskoisin et tuskin painoi enempää kuin se muijansa, ainakaan paljoa. että nostele siinä sitten stana!

huomenna menenkin sitten koulun jälkeen käymään kirjastossa jossa en tänään ehtinyt käydä, ja sitten lähden myllyyn ja sieltä ostan:
- KENGÄT (jos löytyy hienot eli tuskin)
- hiuslakkaa
- hiusväriä (ansku sanoi että oon mukamas jo tässä kuussa värjännyt hiukset, mutta nounou. värjäsin ekan kerran syyslomalla joskus lokakuussa ja seuraavan kerran kaks kuukautta siitä eteenpäin eli joskus joulukuun alussa ja sitten värjään taas nyt. tai en tiedä mutta olen kuitenkin kyllästynyt mun hiusväriin joten siksi värjään hehe)
- uus ripsari (ei sellaista kun mulla on nyt, siitä menee se harja ihan paskaksi tosi nopeesti)
+ jotaki muuta jos löytyy ja jota oon suunnitellu mutta en muistanu kirjottaa

huh huh. miten näistä blogikirjoituksista tulee aina näin pitkiä, vaikka kirjoitan tänne päivän tapahtumat ihan niinkuin galtsupäivikseenkin kirjoitin (rip) ehkä siksi että täällä enemmän haukun ihmisiä. HAha. mutta olette tekin ihme nolifeja jo jaksatte lukea nää tekstit ihan kokonaan. mut ihania nolifeja olettekin, joten jatkakaa samaan malliin hyvähyvä (murut ootte tärkeimpii aina parhait hetkii aina teiänkaa PUS) ! <3

finito

ps. oho mikä äksöni salkkareis oli äske, ismo iha villiinty ja kävi ossin pääl nii et itteeki alko iha pelottaa et se tulee telkkarist läpi HAha mut onneks ossi sit sillee taitto ismon käden sen selän taa ettei se pystyny hakkaa sitä :o ja nyt ismo läpsäs tanjaa poskel niin kovi et tanja kaatu oikee maaha (mut onneks oli sohva edes ni kaatu sit siihe) salkkarit pitäs olla k15 ku on noi jännäks tullu !
pps. nyt tuol on seksiseppo mekos tanssimas AHAHAhaha
ppps. no oho nyt joonatan jätti sofian ounou angstausta luvassa huomisessa jaksossa! mut kyl sofia onki ärsyttävä ja oona vaikuttaa pal kivemmalt, hyvä joonataaaan!

there ain't no moonlight after midnight
i see you stupid people out looking for delight
well i'm so happy i'm feeling so fine
i'm watching all the rubbish you're wasting my time
i look around your house and theres nothing to steal
i kick you in the brains when you get down to kneel
and pray you pray to your god

ja tasapuolisuuden vuoksi, että kaikilla lukijoilla olis tasavertainen mahdollisuus ymmärtää tätä blogia, sama biisinpätkä myös sakaringinlishiksi:

teer eint nou muunlait after mitnait
me see juu stupid piipl aut lukin for diilait
well me is sou häppi me is fiilin sou fain
aim watsin ool tö rapis juur veistin me time
me luk öraund joor haus änd teers natin tö steel
me kik juu in tö preins ven juu ket daun ty niil
änd prei juu prei ty joor gad

iismo.jpg