puhuttiin taannoin koulussa anskun ja jessican kanssa jumalasta. kyllä, meistä löytyy tämmöinenkin puoli. puhuttiin siitä miten joskus tuntuu niin pahalta, että rupeaa väkisinkin ajattelemaan, että jumalaa ei yksinkertaisesti voi olla olemassa. siltä tuntuu kun elämä potkii päähän niin kovasti, että molemmat silmät on jo ihan mustana ja otsassa kauhea sinertävä kuhmu.

on olemassa kuitenkin vastapainoksi onneksi myös hyviä hetkiä. kauniita ja ihania hetkiä. hetkiä jolloin kokee tulleensa hyväksytyksi. hetkiä jolloin kokee rakkautta. hetkiä jolloin kokee ystävyyttä. hetkiä joloin suunpielet vetäytyvät väkisinkin korvia kohti, hymyilyttää. hetkiä jolloin saa virheensä anteeksi. onneksi on myös tämmöisiä onnellisia hetkiä, eihän sitä muuten kukaan jaksaisi. vaikka elämässä täytyy joskus olla myös alamäkiä, on pelkkää alamäkeä ankea kulkea.

jumala selvästikin arvostaa meidän vaivannäköä haartauden eteen tänään.

the smile on your face let's me know that you need me
there's a truth in your eyes saying you'll never leave me
the touch of your hand says you'll catch me if ever i fall
you say it best when you say nothing at all


lapppset.jpg
tääl on ollu aikasemmin ismon ja traffic islandin poikien (oskarii <3__<3)
kuvat,
joten tällä kertaa vähä silmänruokaa pojillekki!
en oo julkassu muual tota mun ja anskun nakukuvaa ku se on jo aika vanha,
eikä galleriaankaa saa laittaa tollasii yliseksikkäit kuvii!
voitte ihan rauhas runkata tol kuval, kyl mä ymmärrän!

ps. miten musta tuntuu etten muistanu ottaa lääkkeitä aamulla? no, en tainnu muistaa. oonhan syöny niitä vasta puoltoist vuotta enkä vieläkään muista. eikä tää ole edes eka kerta. iha jees.