tällä hetkellä, kun tätä tekstiä kirjoitan, blogin salasanaa ei tiedä minun lisäkseni kukaan muu kuin iitu. johtunee siitä, ettei kukaan muu oikestaan tiedä, että olen edes tämmöisen blogin tehnyt. odottelen että gallerian ylläpito poistaa kaikki kirjoitukset gallerian päiväkirjastani, ja vasta sitten julkistan siellä tämän blogin osoitteen. tai no, ei siihen ole mitään takeita, että ketään tämä salasana kiinnostais sen jälkeenkään kun olen osoiteen julkaissut. mutta samapa tuo, itseni iloksihan mä vaan täällä angstailenki 8)

minulla ei oikeastaan ole nyt mitään sanottavaa, enkä oikestaan tiedä miksi kirjoitan. ajattelin, että nyt kun tätä inspiraatiota vielä toistaiseksi riittää, pakko kai sitä on sitten jotain kirjoittaa, vaikka sitten jotain ihan turhaa. hah.

itseasiassa, voisin nyt kirjoittaa sen mikä eilen jäi, eli kuvauksen ihmisistä, joita vihaan. loistava aloitus (tai ainakin lähes aloitus) tämän blogin todennäköisesti melko lyhyelle taipaleelle. kuulostipa typerältä. no joo.

kuitenkin siis, ihmisissä on yksi piirre, jota inhoan enemmän kuin mitään. ihminen, jolla on tämmöisiä piirteitä, minun mielestäni, kuuluu ehdottomasti alimpaan pohjasakkaan mitä löytyä voi. voihan, alan jo itsekin kuulostaa inhoamaltani ihmistyypiltä. no, kirjoituksen selkeyttämiseksi, olisi ehkä ihan mukava myös paljastaa, mikä tämä piirre ihmisessä sitten on.

piirre, jota vihaan enemmän kuin mitään muuta on se, että ihminen luulee itsestään liikoja. luulee olevansa muiden yläpuolella. luulee maailman pyörivän hänen napansa ympärillä. luulee kaiken aina liittyvän häneen tai johtuvan hänestä. vitunvitun ärsyttävää! tunnen moniakin ihmisiä, joilla valitettavasti on kyseinen piirre luonteissaan. nämäkin ihmiset, ainakin osa heistä olis varmasti miljoona kertaa kivempia, jos ajattelisivat vähän useammin muita ja vähän vähemmän itseään! tekisi mieli syödä tommoiset tyhmät! MUR

no, on myös toinen piirre ihmisissä, jota en yksinkertaisesti voi sietää. päteminen. voi saatanavittu, voiko oikeestaan olla mitään ärsyttävämpää kuin päteminen, varsinkin silloin, kun henkilö joka yrittää päteä, ei oikeasti tajua asiasta yhtään sen enempää kuin muutkaan, hyvällä tuurilla ei senkään vertaa. ihminen joka pätee voi olla myös ihan kiva, ainakin siihen saakka kunnes alkaa pätemään. tästäkin mainittakoon esimerkki, tiia. tiia osaa olla tosi kiva, ollanhan sentään oltu tosi hyviä kavereita melkeen koko peruskoulun ajan! mutta osaa se pieni tyttö olla myös ärsyttävä. tiia siis kun varmasti tulet tämän tekstin lukemaan: lopeta päteminen, tulet paljon kivemmaksi, kiitos!

muahahaa. tulipa hyvä olo. tämmöistäkö tämä blogin kirjoitus sitten on. ihmisten haukkumista ja angstausta päivästä toiseen? toivottavasti ei. toivottavasti löydän jostain kivenkolosta jotain positiivisiakin juttuja tänne kirjoitettavaksi! se on kyllä varmaan aika hankalaa, koska olen perusnegatiivinen ihminen. toivottavasti ne gallerian ylläpitohemmot nyt vaan sais ne mun galleriapäivismerkinnät poistettua että voisin linkittää tämän sinne!

erittäin mukavaa huomista maanantaina kaikille (saksantunnit jipijaijea) !
MAU

yskin verta puren huulta
väität ettei mitään uutta
tällä kertaa tunnen kyllä
jotain leijuu pääni yllä
mahdollisuus vaihtaa suuntaa