hahaa. vähän hävettää tuo eilinen kirjoitus (ensimmäinen, ei niinkään tuo toinen, lähinnä ruokaa käsittelevä teksti) eikä oikeastaan niin vähääkään, mutta taas kerran voisin turvautua tähän jo niin kovin tutuksi käyneeseen lauseeseen, että tunteiden purkamista vartenhan meitsi tätä blogia pitää! nyt on kuitenkin mieli jo paljosti aurinkoisempi ja kivampi (kun ulkonakin taitaa tällä hetkellä paistaa oikeen jopa aurinko ellei se sitten ole jo laskenut! mikä ihme se semmoinen on?) joten ehkä kirjoituksestakin tulee vähän vähemmän angstinen tällä kertaa.

tämä päivä alkoi aika inhasti kun heräsin siihen miten mun pää oli täynnä räkää ja joku ihana ihminen (ei vissiin rakas äiskä ainakaan!) oli laittanut pesukoneen päälle. wruum wrum jytyjytyjyty. ärsyttävää! mut ei se mitään, sen jälkeen kaikki onkin ollut ihan mukavaa ! meille tuli vieraita, äitin sisko ja serkku jotka on ihan kivoja! mulla tuli tosin ennen niiden tuloa vähän kiire kun oli 20 minsaa aikaa käydä suihkussa ja laittautua mutta ehdin sitten kuitenkin ihan kohtalaisesti!

illalla menin jessican kanssa leffaan katsomaan rakastunut bestman. ja söin paaaaaljon (ostin jätti-ison purkin mutten jaksanut kyllä ihan kaikkea) popkornia missä oli sitä ihanaa maustetta, nam! ja sitten ostin ihan sairaan ison juotavan joka lopulta juotiin jessican kanssa puoliks ja tais sinnekin mukin pohjalle jonkun verran jäädä. leffakin oli kyllä ihan kiva, suhteellisen ennalta-arvattava ja täynnä kliseitä mutta kivaa toisesta korvasta sisään toisesta ulos -kamaa! just sopiva sateiselle kesälomapäivälle! käytiin myös vähän hooämmässä ja gina tricotissa katselemassa mutta oli vähän kiire aikataulu niin kumpikaan ei ehtinyt ostaa mitään. menen kuitenkin keskiviikkona ja torstaina uusiksi turkuun ja keskiviikkona ainakin ehdin varmasti vähän kierrellä kaupoissakin. gina tricotista etsin mustaa korkeavyötäröistä hametta mutta en tietenkään nähnyt mitään sen suuntaistakaan mutta ei voi mitään! löysin kuitenkin sellaisen kivan shortsiasun (jumpsuit?) joka mun tekis ihan simona mieli ostaa mutta sitten toisaalta taas mietin että missä mä sitäkin käyttäisin. täytyy harkita asiaa uudelleen keskiviikkona, jos niitä enää silloin on ees mun kokoa jäljellä!
tässä kuitenkin kuva siitä. sanokaa ihan rehellisesti onko tuo tosi ruma ja sitten myös että jos päätän tuon ostaa niin missä voisin sitä käyttää! tnx

jumpsuit.jpg

huomenna ajelen skootterilla kirjastoon palauttamaan lukemani kirjat ja lainaamaan kamalan kasan uusia ensi viikon mökkireissulle! sitten ajattelin että voisin sen jälkeen ajaa johonkin kauppaan ostamaan ben&jerry's -jätskiä kun mun on tehnyt sitä mieli jo ihan sairaan kauan (no ainakin eilisillasta!). ajattelin että voisin ehkä ostaa sitä hyvää suklaajuttua mitä syötiin anskulla päättispäivänä, mut eniten haluisin kyllä maistaa sellaista juustokakun makuista mitä kyllä saa vaan makuunista. saa nyt katsoa jaksanko lähteä länsikeskukseen asti ajelemaan yhden superextra kalliin jätskin takia! no mut toivottavasti huomenna on aurinkoista että voin toteuttaa nämä suunnitelmani! keskiviikkona onkin sitten luvassa kampaaja ja illalla isospalaveri ja torstaina menen leffaan iituskin kanssa (joka pääsi turvallisesti kotiin maltalta ja reissu oli kuulemma muutenkin ollut oikein kiva joka on hieno juttu)! perjantai varmaan meneekin aika pitkälti pakatessa ja lauantaina onkin lähtö ikuiseen kadotukseen! adios amigos, pitäkää huolta toisistanne kun minä en sitä enää voi tehdä! no ei, ehkä selviän, toivottavasti!

nyt mun tekee kovasti mieli muuttaa tämän blogin ulkoasua, saa nyt nähdä jaksanko vai enkö.
aurinkoa ja kivaa loppuviikkoa.

ps. kun edellisen angstauskirjoituksen loppuosassa mainitsin että saatan olla unohtanut.. jotakin. niin ehkä en ihan kokonaan olekkaan. muisti virkistyy hyvin helposti. väy.

i ride, i ride the winds that bring the rain
a creature of love and i can't be tamed
i want you, cause i'm gonna take your love from her
and i'll touch your face and hot burning skin
no, she'll never ever touch you like i do
so look in my eyes and burn alive the truth