terppaleiskis! en jaksais nyt paljon kirjottaa mut turha se kai mitää sellasta on nyt ees mainita ku asiaa kuitenki on nii ihan sama! eka kirjotan lauantaista jolloin oltiin ajelemassa anskun skootterilla ruissalossa! ansku on parsa skootterikuski maailmassa (vaikka liikennevalot onkin välillä vaikeita mut se oli muutenki iha outo kohta ties nii iha sama!)! ruissalossa oli jotkut kovat bileet, vissiinkin jotkut penkkareiden tyyliset. kolme jätkää meni uimaan alasti sinne ehkä noin -15 asteiseen veteen. noo mikäs siin. ja kaksi herrasmiestä myös tuli siihen melkeen meidän eteen kuselle mut joo mikäs siinäkää! siel oli monilla hienoja pukuja esim yks oli pukeutunut banaaniksi ja toinen lehmäksi ja kolmas kanaksi. muahahaaa! oli kivaa (vaikkei mentykkään bileisiin mukaan mut kuitenkin!) kiiiitos anskuliinille kyydistä ja seurasta ja kaikesta!

sunnuntaina ei tapahtunut kait oikeen mitään niin en nyt jaksa siitä mitään edes kirjoittaa, joten siksi siirrynkin suoraan tähän vallan mukavaan maanantaipäivään! ekana aamulla ennen kuin koulukaan ehti alkaa (paitsi myöhästyin kyllä ehkä vähän tunnilta mutta samse!) mulla oli verikoe. JIPII! se se on parasta hupia. aattelin että sen veren vois tällä kertaa ottaa vasemmasta kädestä kun oli tunnin päästä tulossa enkun valtakunnallinen jossa olis ollut ihan jees pystyä kirjottamaan! no tajusin siinä sitten hyvin äkkiä miksi mulla yleensä aina otetaan verikoe oikeasta kädestä. vasemmasta sattui AIVAN SAATANASTI ja se ei eka saanu sielt mitää verta tulemaan ja sit lopult mun koko käsi oli iha veres YÖÖK. en haluu ees kertoo kaikkii likasimpii yksityiskohtii koska se oli niin ällöö ja takuulla k18 matskuu. ja ruokavälkällä (siis kolmen ja puolen tunnin jälkeen) otin sen laastarin pois ja hyi miltä mun käsi näytti! ja kaikenlisäks se sattui ihan jumalattomasti vielä kun pääsin kotiin eli tosi monta tuntia sen operaation jälkeen! tossa on oikeen kuva kattokaa miten ällöö, vaikka sillon se oli kyllä vielä pahempi sillon aikasemmin ku toi on otettu koulun jälkee mutta HYI (mun käsi on aika vaaleenpunanen ja muutenki ällön näköne):

verikoebloghyi.jpg

noo sitten kun tulin kouluun niin oli tosiaan yksi tunti fyssaa jonka jälkeen oli se enkun valtakunnallinen. ollaan tehty viime ja edellisvuoden valtakunnalliset enkuntunnilla mutta herranjeeestas tämänvuotinen oli hankala! kulttuurituntemus meni iha penkin alle (no perjaatteessahan se on yleistietoa tietää että sinead o'connor on irlannista, eikö?) ja myös se luetunymmärtäminen oli vaikea. varmaan tiedän mitä joku discitictivecstive tarkottaa. NOOOT ! noo ei voi mittää ihasama lol joku enkku muutenki! kokeen jälkeen oli bilsaa jossa puhuttiin seksiasioista niinkuin yleensä. oli iha jännää! bilsan jälkeen oli terveystietoa jossa katottiin jotain maailman nolointa videota. lol se oli kyllä tosi nolo! ei siitä sit enempää!

noo terveystiedon jälkeen olis ollut saksaa (<3). ennen tuntia menin vähän keskustelemaan kreetan kanssa ja vein hänelle kokeen ja sain loistavan tulevaisuudestani kertovan tarinan takaisin! ihme kyllä sain siitä 8,5 pistettä kymmenestä joka on aika tosi hyvin ajatellen että suunnilleen puolet (ellei enemmänkin) siitä tarinasta oli yhtä isoa isoa virhettä! no mut en sitten viittinyt alkaa kauheesti niistä pisteistä vinkumaan mitään hyvä vaan jos tykkäs hohoo. yritin sentään parhaani (ainakin 57%) ! kreetta toivotti vielä vittumaisesti kaikkea hyvää mulle kun lähdin hammpulääkäriin. TAAS! siellä oli yhtä kidutusta ja tällä kertaa sattui noin miljarditsiljoonaa kertaa enemmän kuin viimeks! onneksi siellä oli taas se mukava hammashoitaja joka mm jutteli mulle kaikkea kivaa mopoista ja onnitteli mua jo etukäteen synttäreiden johdosta ("sul on muuten synttäritkin ihan kohta, kiinnitin huomioo kun katoin noita sun tietoja tosta. onnea!") joka oli kivaa! ja lisäksi ennen kuin lähdin sain pikkukakkos-purkkaa (ja myös jotain muuta purkkaa ja jotain fluori(?)pastilleja jotka heitin kyllä heti kaapin alle siis noi pastillit purkat söin)! joo mut onneks en nyt joudu tonne enää koskaan ja seuraavaks pääsen taas ihalan hamppuhoitolaan jossa on kyllä sama suuhygienisti kun tuolla koska se viimeks kertoi mulle että hän siirtyy sinne vittu jipii!

iltasemmalla sitten oli onneks mukavampaa jo kun lähdin anskun kanssa lenkille, siwan kautta tottakai! täytyyhän meidän huolehtia ettei vaan suotta laihduta tai mitään kun ollaan näin aktiivisiks ruvettu! no lenkki oli oikein kiva niinkuin aina ja aika pitkä myöskin! kaikkien pitäis olla meistä mun mielestä ylpeitä kun ollaan ruvettu näin liikunnallisiksi!

kun tulin kotiin mia siis yayan kasvattaja oli täällä kertomassa miten koira saa pennut ja miten niitä penikoita sitten hoidetaan. nyt on meinaan tehty sellainen päätös että yaya ei meekkään kasvattajan luokse vaan synnyttää pentunsa ensi viikolla meillä! IIIIK! mia tulee auttamaan synnytyksessa joten en usko että siinä mitään pieleen menee mutta mua vaan pelottaa se että pennuilla on joku huonosti eikä tajuta sitä! tai että pennut on jotenkin vammaisia tai muuten sairaita ja yaya ei halua hoitaa niitä eikä me huomata et ne on kipeitä tai sit huomataan ja ne pitää heti lopettaa jaaaa aarggh. no mut yritän kuitenkin ajatella tämän asia positiivisesti että kohta meillä on talo täynnä (koiranpaskaa ja) ihania pieniä vipeltäviä yaya junioreita! aaaawww ne on varmaan tosi söpöjä, voitte tulla sitten kattomaan jos haluatte!

ihii tähän on hieno lopettaa. pusui mo (ansku must tuntuu et mun habbopoiccis ansaitsis tääl melkee maininnan mut en viitti laittaa koska se ei ehkä tykkäis heeheehehe joo mut terkkui sil!)

well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah