terrrshe! huomenna alkaa rippileiri numero kuusi jossa olen isosena, joten ei tule viikkoon kirjoituksia. snif! olen kirjoittanu kunnolla viimeksi perjantaina (enkä sillonkaan mitään oikeestaan järkevää), jonka jälkeen on ehtinyt tapahtua vaikka mitä, mistä en varmasti muista puoliakaan mutta koitan nyt jotain saada tänne näpyteltyä!

perjantaina. hmm. en muista yhtään mitä tein sillon :o no jos olin jonkun kanssa niin sori, voisitteko kertoa sen kun en tajuu miten oon voinu unohtaa! no mut sitten lauantaina. lauantaina lähdin tiian kanssa hänen iskän luokse maskuun yöksi! menin sinne mopolla WUHUHUHUUUU APLOODEJA KIITOS !! no mut joo. siel oli kivaa katottiin evan taivaanlahja ja pelattiin lasten trivial pursuittia joka oli todella vaikea ottaen huomioon et se on tarkoitettu alle 12-vuotiaille. tai no jotku kyssärit oli sellasii et niit ei voi tietää erkkikää! no mut sit yhdes vaihees ku oltii viety koirat pihal (koirii vahtimas me siel tiian iskän luon oikeestaa oltiinki) ni tiia huomas et oho ne onki karannu. no sit juostii niide peräs siel pelloil ja sen jälkeen jouduttii myös pesee ne ja se (siis juoksemine) oli kyl semmone urheilusuoritus et HUH HUH! viel ku olin pistäny aika pal bepantteenii mun nenään ku olin niistäny nii pal et se oli ihan punanen ni sit ku mul tuli kuuma ni näytti silt et oisin hikoillu iha sairaast ku ne ihkut bepantteenit valus mun naamas. hyi. mielenkiintoista etten sanois.

no mut saatiin ne onneks sit takas ja kaikki meni hienosti! sit jossain vaihees sanni tuli sinne ja laulettiin singstar rokkia jossa oli aivan sairaan hyviä biisejä mutta myös outoja biisejä! mut oli kummiskin kivaa. sit jossain vaihees sanni lähti ja me oltii koneel ja tommosta. sit jossain vaihees mentiin nukkuu, liian myöhään. sitte aamulla piti herää iha sika aikasin joskus 10 aikoihin jo kun tiia lähti koiranäyttelyyn. tulin siis kotiin mopollani!

sunnuntaina illemmalla meille tuli koko suku kylään grillaamaan koska veeralla oli ollu synttärit viime torstaina. oli ihan mukavaa ja mulla oli ekan kerran päällä uusi farkkuhaalarimekko joka oli niin ihana paitsi vähän lyhyt mut ihasamaaa! illalla olin niin väsynyt viime öisestä valvomisesta että nukahdin enkä nahnyt huippiksen viimistä jaksoa AARRRGGHH !!! no mut onneks ani kuitenkin voitti sen mut oisin silti halunnu nähä vittuu! no mut sitten tulikin maanantai.

maanantaina oli mukavaa kun näin pitkästä aikaa jessican kun menin hänen kanssaan myllyyn ostamaan leiritarvikkeita esim aurinkorasvaa (toivottavasti sitä tarvitaan!) ja suihkusaippuaa. tuli siinä sitten osteltua vähän muutakin ja lisäksi käytiin myös hesessä. ostin sellaiset kivat mutta vähän omituisen väriset (siis silleen että mulla ei ole muita sen värisiä vaatteita) caprit, kivan hupparin ja sitten sellaisen ruutu-kauluspaita-t-paidan joka on IHANA. ja kaikki oli vihreitä (tajusin vast äske) ihihii. oli oikeinkin mukavaa, kiitoksia vaan paljon seurasta (:

tänään heräsin jo aika aikasin joskus vähän ennen 11 ja sitten lähdin aika pian myllyyn skootterillani. olin iloinen koska en oo ennen uskaltanu mennä sinne mopol mut nyt uskalsin ja hyvin meni (paitsi siin liikenneympyräs ku menee myllyyn päin ni ois kai pitäny laittaa vilkku mut en oo varma muistinks) :) halusin jo mennä aikasin ku must tuntuu et tuol alkaa iha koht satamaan ja halusin ehtii takas siksees kun alkais sataa (ei sada kyl vieläkää mut samse). no ostin eväitä koska en viitsiny raahata niitä eilen kun oli jo muutenki aika paljon kamaa sillon. ostin:
-megapussin juustonaksui
-kaks juissii
-yhden pienen pullon pepsii (aattelin et ehdin juomaan ton ennen ku se menee pahaks ku on siel lämpimäs)
-yhden pussin pistaasipähkinöi (en tiä miks teki vaa mieli)
-suklaalevyn (pähkinärusina naaaaam<3__<3)
-vähä vajaa kilon pussin irtsareita
-purkkaa ja kurkkupastillei
makso jotai 17 euroo vaa vaiks oisin aatellu et ois maksanu enemmä. toivottavasti pärjään noilla sunnuntaihin asti! oli vähän vaikeuksia kun ei meinannu kaikki mahtuu tonne skootterin satulan alle mut onneks sain ne sit tungettuu. koton en meinannu saada sitä luukkuu auki ku se oli nii täys mut onneks sain!

tänään illalla meille tulee jotain koiratuttuja kylään ja tiia tulee tuomaan mun kameran (kun mentiin maskuun niin tiia halus välttämättä et otan kameran mukaan ja koska se ei mahtunu mun tavaratilaan niin tiia otti sen ja sitten kun tultiin sieltä niin se oli tietty edelleen tiian tavaratilassa ja tiia lupas tuoda sen kun tulee näyttelystä no oho ei muistanukkaan sitten soitin sille eilen että tois sen niin oho se jäikin iskälle maskuunja tänäänkin se voi tuoda sen vasta joskus illalla vittuuu! mut saa kyl tuoda sen vaiks satais kaatamalla vettä ja ukkostais ja salamois)!!!! ja jos se ei tule niin saa päähänsä ja ammun sen sen jälkeen!

huomenna alkaa leiri jota ootan jo innolla! toivottavasti on kivat ilmat ja kaikki sujuu muutenkin kivasti! oukkidoukki koittakaa pärjäillä täällä, paljon kaikkea hyvää kaikille!
PUS

ps. aaaww kattokaa miten sulone: <3_____<3

ja vielä toi selitys: "minulla on kotka-t-paita ja kukkasukat. lippikseni on keltainen ja sen takana on verkkoa. tykkään punaisesta, autoista ja legoista." ihanaaa 8))

from all the drugs the one i like more is music
from all the junks the one i need more is music
from all the boys the one i take home is music
from all the ladies the one i kiss is music
from all the shit the one i gotta buy is music
from all the jobs the one i choose is music
from all the drinks the one i get drunk is music
from all the bitches the one i wanna be is music