tämä päivä on ollut aivan turha ja ihan tylsä, ja en oikeastaan edes tiedä miksi kirjoitan mitään. no mutta kyse on kuitenkin perjaatteesta niin kirjoitetaan nyt sitten. olen siis ollut tänään poissa koulusta ja sen takia en ole tehnyt juurikaan mitään paisti nukkunut ja katsonut telkkua ja datannut. aamulla mulla oli ihan järkyttävän paha olo, pää särki ja tuntui että oksennan ensimmäisen vastaantulijan päälle. siksi en mennyt kouluun ja hyvä niin, koska joku tyttö oli kuulemma oksentanut tänään koulussa vessan oveen, hyi helvetti!
mutta, siinähän tämä mun päiväni sitten onkin menyt, lähinnä lepäillessä ja syödessä särkylääkkeitä. nami.

kuulin hannalta että niillä oli ollut tossa taannoin sijainen, jolloin luokka oli hiukan villiintynyt. tytöt oli piirrelleet toistensa kasvoihin kajaalilla kirkkoveneitä ja viiksiä ja maanneet lattialla sun muuta kivaa. no, se sijainen oli ollut hannuartturi. kun kuulin sen, kaikki päänsärky ja muu kipu unohtui ja nauroin vaan hetken. sitten taas alkoi pää särkeä niin paljon että oli pakko lopettaa. siis en tajua miten joku voi olla ottamatta hannuartturia vakavasti, sehän on itse ISO auktoriteetti.

joopsis, eipä täsäs sitten oikeen muuta. kyllä mä varmaan huomenna jo kouluun menen, en voi hylätä jessicakultaa yksin musiikintunnille sulon ja rommin armoille, en tosiaankaan!

tämän päivän teksti nyt jää vähän tyngäksi, muttakun huippumallissakin on just kuvaukset alkamassa ja siellä on miehiäkin. vou. huomiseen siis murupallukat!

save your sympathy
who do you think you're fooling?
everything is dead!
now you welcome me,
to a town called hypocrisy