"libanonissa miehet saavat vapaasti harrastaa seksiä eläinten kanssa, mutta eläinten on oltava naaraita. seksuaalisesta kanssakäymisestä urospuolisen eläimen kanssa on rangaistuksena kuolema."

ajattelin etten tänään tänne juurikaan mitään kirjoittelis, mut anskun toivesta tulee nyt vähän tekstiä! ekalla tunnilla koulussa oli äikän koe joka oli vaikea. toisella tunnilla oli yhteiskuntaoppia jossa harri vaan selitti jotain eikä kukaan, en minä ainakaan, kuunnellut. odotan innolla sitä kunnes aletaan puhumaan politiikasta. tai ei mua siinä mikään muu kiinnosta vaan ne puoluejutut! mietittiin tänään tunnilla jessican kanssa että mikä puolue sille sopis. mun mielestä sille sopis keskusta mut jessica itse haluaa olla vasemmistonuori!

joopsis yhteiskuntaopin jälkeen oli maantietoa, jossa on hiihtoloman jälkeisenä keskiviikkona koe iik! no tänään puhuttiin vaan jostakin maakunnista, ja varmaan joku vartti tunnin lopusta vaan istuttiin ja puhuttiin. vapaa-aikaa ennen tehtiin jotain monisteita mihin piti nimetä suomen maakunnat ja niiden pääkaupungit. jessica teki monistetta viis minuuttia ja leijui mulle ja anskulle olevansa valmis. no oikeasti sillä oli varmaan puolet tekemättä. esim pirkanmaan kohdalta puuttui pääkaupunki (joka on siis tampere): minä: "jessica mikä toi on?" jessica: "no se on pirkanmaa eiku hei se lukee siin jo" minä: "no niin mut misä tampere on?" jessica osoittaa kartasta suunnilleen sitä kohtaa missä helsinki sijaitsee: "no kyl mä nyt tiedän mis tampere on, se on tossa!" että näin, ihan hyvin jessica 15 vuotta! lopputunnista katseltiin takaseinän karttoja ja mietittiin missäköhän malediivit sijaitsee. voisin olla menossa sinne! jessica oli valmis lyömään vaikka vetoa et ne sijaitsee jossakin koillis-australiassa. ansku ehdotti et kysyisin kankkikselta kun ei olla pitkään aikaan kysytty siltä mitään (esimerkiks miten vanha oot (37) ja mikä sun pojan nimi on (viljami)) no mut se sit kertoi meille mis ne on (jossakin kai aasian eteläpuolella keskellä merta, ei ainakaan lähelläkään australiaa) ja et kannattaa mennä hän on käynyt ja siellä oli mukavaa ja lämmintä. mut täytyy nyt vielä harkita kun se on aika kaukana enkä jaksa olla kauaa lentokoneessa!

noo seuraavalla tunnilla oli enkkua jossa puhuttiin kokeesta joka on huomenna iiks! no se oli kuitenkin iha tylsä tunti. paitsi tim selitti jonkun tofupihvin reseptiä ja se kuulosti tosi hyvältä, et voisin joskus koittaa! no siinä tuli ihan nälkä mut onneks sen jälkeen olikin ruokailu ja ruuan jälkeen ostin vielä pääkalloja namii!

päivän viimeiset oppitunnit oli liikuntaa! siellä sheikattiin äässiä, eli siis tanssittiin! power moveria. mä en kyl yhtään ehtinyt oppia sitä tanssia joten sheikkasin ihan omassa tahdissa. ja se varmasti näyttikin paljon paremmalta kun joku ruma "tanssiminen" ! äässin sheikkaus ja erityisesti sheikkaajat (ansku!) kunniaan! lopputunnista pelattiin korista ja meidän joukkue oli asiallisin koska siinä olin minä, ansku ja jessica! lisäksi siinä oli myös mira, joka oli ihan hyvä koska se teki melkeen kaikki korit kun me keskityttiin enemmän äässin sheikkaamiseen (oltiin just päästy vauhtiin siin ku muut tanssi ja sit lopetettiin se! ei se perse niin vaa pysähdy jos se on just saanu kunnol pyörimään NI)!

noo liikuntatuntien jälkeen päästiin onneks kotiin. kävelin jessican kanssa ja me mietittiin sitä miten kiva ois jos meillä ois poreammeet. kun kotona odotteli tylsä enkunkokeeseen lukeminen, niin sekin ois paljon kivempaa jos vois lillua poreammeessa ja juoda kokista samalla! tai olis myös kiva jos ois sellanen ihan normi iso uima-allas, et vois aina lukea vähän enkkua ja sit uida sen ympäri ja miettiä just luettuja juttuja! tultiin siihen lopputulokseen et ois tosi kiva jos ois joku kunnon allasosasto! ehkä joskus, lottovoiton jälkeen!

kotona oonki sitten vaa syöny. ja yrittänyt lukea vähän enkkua ja myös ruotsin sanoja. aika huonolla menestyksellä kylläkin. ja sitten yllättäen taas kerran kokeeseen lukiessani nukahdin ja nukuin sitte jonkun aikaa! mun teki niin paljo mieli pringleseitä (ei niit vihreitää riisijuttuja joita yleensä syön vaan niit ihan originaaleja) ja myös niitä lidlin halpoja juustonaksuja jotka on tosi hyviä! mut luin niin ahkerasti etten jaksanu sit lähteä siwaan enkä mihinkään lidliin todellakaan!

jauuu nyt loppuu tää lyhyt (joo tuli pitkä näihä täs aina käy vittu) kirjotus tähä. huomiseen jolloin alkaa hiihtolomaa JES! tsaukkis!

ps. pikkunen muutos et hiihtoloma ei alakkaa huome vaan ylihuome. dääm mikä shokki! no mut huome on kummiski ystävänpäivä joten kiva seki on!

olen hävittänyt kaiken joka sinusta mua muistuttaa
olen myynyt levyt joita silloin kuuntelin
ne levyt usein radiossa soivat tai ne voivat olla muitakin
lähes kaiken sinusta jo melkein unohdin