MORO! en ota vastuuta siitä jos tästä tekstistä tulee epäselvä koska olen taasen hiukkasen väsynyt hihihihi! no tänään oli ihan mukava päivä joka oli sinänsä aika yllättävää koska oli maanantai! no ekalla kahdella tunnilla oli fysiikkaa jossa ensin saatiin testit takas. sain siitä kympin OHO ja jessicalla ei mennyt ihan niin hyvin :o no toisella fyssantunnilla sitten katottiin sellasta ihan sairaan hyvää leffaa! se kertoi radioaktiivisesta säteilystä ja sen vaaroista. katottiin sitä anskun kanssa ihan: WOU! iitu tai joku sanoi että siinä videossa esiintyneet vanhukset on varmaan jo kuolleet vanhuuteen. musta kyllä tuntuu että myös siinä esiintyneet lapset on kuolleet vanhuuteen ehkä joskus viime vuosituhannen alkupuoliskolla! no mut siis oli tosi kiva nyt ainaki tiiän mitä teen jos tulee radioaktiivist säteilyä: ei saa avata ikkunaa!

no sitten olikin matikkaa jossa saatiin pitkän ajan odottelun jälkeen kokeet. ja hupsis, sain siitäkin kympin. mul on menny koulu oikeestaan aika hyvin nyt lopussa mut no iha sama toivottavasti menis hyvin sit lukionki lopussa mut siihen on viel vähä aikaa. no mut matikas sit katottii kokeitten saannin jälkee sellast ihan hauskaa videoo jonka nimi oli ensimmäiset 20 miljoonaa ja se kerto jostain sedästä (ihan kivannäkönen) joka alko rakentaa sellasen kolmen koviksen (rumia) kanssa jotain tietokonetta. se oli ihan hyvä toivottavasti katotaan sitä myös torstaina!

matskan jälkeen olikin kankkista aaah! siel oli ihan kivaa niin kuin aina. puhuttiin jostain tosi tylsistä jutuista en itseasiassa ees muista että mistä. hah koomista. no tää on vähän hassua kun mun mielestä kankkiksen tunnit on aina kivoja mutten oikein koskaan osaa kirjoittaa niistä mitään. no pöh pöh. bilsantunnil tapahtui ainakin semmonen juttu että mami-mia tekstas mulle ja anskulle ollaanko menossa toko-koulutukseen ja ei olla kun siitä ei saa edes enää mitään plussaa isoskoulutukseen! no mut kummiski se ei ollu se tärkee juttu täs kappalees vaan se et kankkis rules!

noo seuraavaksi oli terveystietoa. valitettavasti saatiin kuulla että se oli viimeinen tunti. artsari osaa olla aikamoinen tyhmäpää mutta on se kuitenkin pohjimmiltaan ihan ihana ja jotenki surullista aatella et se ei opeta mulle enää koskaan mitää ikinä. kateltiin sentään seiskalta asti että oo nam ja sitten se tuli meidän opettajaksi ja snif. no tunnilla tehtiin jotain omia mainoksia ja mun ja anskun ja jessican aiheena oli joku kauneustuote. no tehtiin sitten meidän mielestä tosi hyvä mainos ripsarista mitä on saatavana ainakin 20 väriä ja pidentää ripsiä 800 prossaa ja kaikkee muutaki. mut kyl nicholaksen ostos-tv-esitys oli jotain niin hienoa etten ois ikinä uskonu että siitä pojasta löytyy tommosia myyjänlahjoja! meiän oman esityksen jälkee tehtii anskun ja jessican kaa antti rinteel sellanen jäähyväiskortti mis luki suunnillee: moi antsa! hyvää jatkoa ja pysy heikoilla hangilla! <3 ansku suvi jessica. annettii se sit tunnin lopuks antil ja se oikeesti selvästi liikuttu melkee huomas et sen silmät vetisty (huom melkee)! no se oli kuitenki ilonen ja sit se viel halas meitä ja sekin oli jotenkin niin sulosta. voi voi on se antti suht hieno (ehkä vähän sanan väärinkäyttöä mut sori pakko!) mies sillon tällön!

terveystiedon jälkeen olis ollut saksaa mutta HAH HAH eipäs ollutkaan kun mentiin martinsaliin kuuntelemaan jonkun leena-kirjailijan kertomuksia. se kertoi siitä miten se on asunut jossain poikakodissa ja öö semmosta. sitten siinä oli meidän koululaisia tyttöjä esittämässä sille jotain kysymyksiä. kun kysymys kuului: ootko aina tiennyt haluavasi kirjailijaksi? leena vastasi noin vartin pituisen sepustuksen siitä miten hänellä oli pienenä tosi huono käsiala ja opettajat aina haukkui hänen käsitöissään tekemiä pannunalusia. se ei ollut kamalan mielenkiintoista ja mulla puutui perse mutta mikä tahansa on kivempaa kuin saksa!

no toisel tunnilla sitä saksaa sit kuitenkin oli ja on vielä ens viikollakin. niin kivaa et voisin kuule vaiks hyppiä niin korkeel et mun pää osuu kattoo (se ois oikeest ehkä mahdollist ku mun huone on suht matala mut nou thanks!) koska oon nii surulline! no tänää sit vaa mentii tietty eteenpäi et tosi helvetin jees! ens viikol sit onneks katotaa videoo, sen verra kreettaki tajuaa onneks! sit on saksaki ohi niinku forever ja sitä on kyl ootettukki PALJO!

koton en oot tehny oikeestaa mitää näin ku tarkemmi mietin paitsi et mia kävi tääl kattoo pikkupunkeroit ja antaa niil matolääket mitä ne sylki mun naamaan se oli tosi hieno juttu! no mut nii en sit muuta ookkaa tehny et ei oo mitää kirjotettavaa.

no mut nyt alkaa menee jo joksku iha paskakirjotukseks ni lopetan. tähä loppuun viel musiikkii jota onkin näin asiasta puheenollen huomenna viimeinen tunti. toisaalta aika haikeeta niiden ihmisten takia mutta perjaatteessa tosi jees! oukkidoukki pusui

puske eteenpäin nasta laudas
itseluottamus on ainoo keino päästä kauas
köyhä tai vauras, tartu kii saman tien kun saat saumas
mä teen duunii nyt koska haudas on tarpeeks aikaa lepää rauhas
elämähän on pelkkä menolippu, käy kimppuun
koska helposti loppuu show ja tippuu esirippu
kokemuksii nippu, jokainen kuin kilon kultahippu
uneksit paremmasta lopputulos susta riippuu
yo, mä aion pitkälle viel elämässä
kummassaki hihassa ässä, silmät auki päässä ja selässä
yks elämä elettävänä, muutos lähtee yksilöst
kunhan vaan päätät jonain päivänä
jos aiot saada jotain aikaan niin aikaa on aika vähän
mä oon saanu paljon mut ei oo aikomustkaan lopettaa tähän
taistelu jatkuu, minä vastaan sairaan kaunis maailma
life's a bitch mut silt heruu jos vaan näkee tarpeeks vaivaa