adios! ja anteeksi kun en eilen kirjoittanu, en tiennyt että tää juttu on teille hanimussukat niin tärkeä ! eilen ei oikeastaan tapahtunut mitään erikoista, paitsi tietenkin se on merkittävää että olin illalla anskumurun (tärkein, sun kans parhait hetkii aina <3) kanssa ! ja oli kyllä aika mielenkiintoisia juttuja, ei voi muuta sanoa. ne ei kuitenkaan ole julkaisukelpoisia heh heh. no mut eilen koulussakaan ei tapahtunut mitään tavallisesta poikkeavaa, paitsi se eittä oltiin uskonnon tunnilla srk-talolla kuuntelemassa kivan miehen kertomuksia venezuelasta. ja syömässä kuivattua kookosta namii! musiikintunnilla oli tavallista paskempaa kosak tatu oli pois eikä kukaan siis pistänyt missään asiassa erityisemmin vastaan sulopaskalle. se on ihan idiootti kyllä! opettaja kertoo kirjasta sivun, josta löytyy joku suht mukavan kuuloinen nirvanan laulu. sitten opettaja käskee meitä hakemaan kitarat niin soitetaan sitä biisiä. taululla on pari viivaa jossa on jotain numeroita. ihan täyttä hepreaa ! se tyhmä nainen ei voi olettaa että esimerkiksi minä ja jessica osattais soittaa kitaraa, kuka meille se olis opettanut kun ei hän itsekään ole. kysyn vaa ?! no mutta päivä onneksi parani sitten kun olin anskun kanssa 8)

sitten. tänään. menin eilen jo nukkumaan yhdeksältä, koska pakoakaan ei tullut. aamulla heräsin suht pirteänä, mutten kuitenkaan jaksanut millään nousta. no sain kuitenkin vihdoinviimein raahauduttua ylös ihanasta lämpimästä pehmeästä sängystä. mutta tuskaa se oli. noo sitten piti vielä raahautua kouluun. aaarrgg ! ekalla tunnilla oli äikkää. se oli tylsää ja päivi pakotti meitä kirjottamaan aleksis kivestä esseen. päivi on kyllä tosi tyhmä. meidän pitäis tehdä kirjalijaesitelmä jota varten pitää lukea kaks kirjaa ja tehdä tietysti muutakin taustatyötä. sitten hän antaa monisteen jossa on ohjeet elokuva-analyysiä varten. se on lisätyö, ihan vaan jos ysiä tai kymppiä tavoittelee. ja mä haluan ainakin ysin prkl ! mukana paperinipussa on myös mallianalyysi, ja se on suunnilleen A4-kokonen ja fonttina joku miniminiminimini ! eli kauhee homma siinäkin ! ja sitten hän antaa vielä läksyks huomiseksi kirjottaa jostain aleksis kivestä. siitähän on ihan älypaljon kirjotettavaa! ärsyttävää. ja tänään muutenkin siellä äikän luokassa rupesin ajattelemaan että vou, täähän on adan vanha luokka. en oo sitä ennen niin ajatellut koska on siellä nyt kuitenkin ihan erilaista kun ei ole adaa ja sellasta adamaista tunnelmaa. pöhh.

äikän jälkeen oli yhteiskuntaoppia. se on kyllä niin selvää että harri ei pidä musta yhtään. joka tunti se keksii jotain valittamista mulle. varmaan siksi että sitten jos saan kokeesta vaikka 10, jolloin mun kokeiden keskiarvo olis siis tasan 10, hän voi antaa todistukseen ysin. ja sitten kun meen kysymään että mitäs vittua niin mä olen häirinnyt tuntia. lol. no ehkä tää on vähän.. en nyt muista sitä sanaa mutta sellaista että lulee kaikkea kamalaa liittyvän aina kaikkeen vaikkei niin kuitenkaan ole välttämättä. ehehee. no mut tänään kuitenkin tajusin yhteiskuntaopin tunnilla et viittaan siellä kyl aika paljon, ja saan myös vastata aika usein. hyvähyvää ! no mut tunnilla vaan kerrattiin, josta ei kyllä ollut mitään apua. en tajua mitään tupojuttuja!

yhteiskuntaopin jälkeen vuorossa päivän paras tunti! KANKKIS ! puhuttiin energiajutuista ja katsottiin videota siitä mitä tapahtuu kun öljy loppuu. se oli aika tylsä, en muista yhtään mitä siinä puhuttiin itseasiassa. tunti oli ihan sellainen peruskiva, mutta en oikeen voi kirjoittaa siitä pitkästi koska mitään erikoista ei oikeestaan tapahtunut!

seuraavalla tunnilla oli enkkua. timi oli hassu, niinkuin kyllä yleensä. se on kyllä ehkä kivoin opettaja, tietysti kankkiksen lisäksi! noo siellä tehtiin ihan tehtäviä ja muuta sellaista peruskamaa. kaikenlaista hassua siellä aina tapahtuu mutta ei oikeastaan mitään erikoista, kirjoittamisen arvoista. enkun jälkeen olikin onneks ruokailu! jaaauu koulupäivän paras osa! ja oli vielä hyvää ruokaa, kanapastaa naminamii!

no mut sitten oli liikuntaaa. ja ennen liikuntaa selvis kamalan shokeeraava asia, että ville ja linda on yhdessä. ounouu. villellä on harvinaisen matala taso! mutta kuulin et ville ois vähän sellanen, että kun linda antaa sille niin se on sitten "quitmo". en epäile kyllä mutta. no aika matala taso silti (helppohan mun on puhua kun olen itse niin täydellinen ja miehiä kolme joka sormelle !) HAha tosi kohteliasta kirjoitella täällä jostain lindan ja villen asioista mut IHASAMA

no liikunnassa oltiin korista joka oli kyllä vähän sellaista sählinkiä että huhhuuh. no sitten lopputunnista pelattiin katukorista, joka oli tosi rankkaa. meidän joukkueessa oli minä ja pave. ja oli siellä rommikin mutta se ei kyllä tehnyt yhtään mitään, ainakaan mitään mikä olis ollut millään tavalla hyvää meidän pelimenestykselle. stna. ja lopputunnista opettaja käski meidän tehdä 12 koria per joukkue. eli siis jokaisen joukkueen jäsenen oli tehtävä neljä koria, kuten nyt tyhmempikin osaa laskea, opettaja sen vielä sanoikin! no mä siinä sitten tein jokusen korin, samoin kuin pave, niin että meillä oli kuitenkin lopulta kasassa vissiin kolmetoista koria. mentiin sitten sinne reunalle paven kanssa istumaan. no kun lopulta kaikki muut oli saaneet ne korinsa kasaan rommi vaan heitteli, ja aateltiin että heittelee muuten vaan. pave sitten neuvoi että koita tohon korkeemaan koriin jos ois helpompi. rommi huikkasin innoissaan: "enää kaks jäljellä!" hän siis heitteli siellä niitä neljää koriaan edelleen, vaikka me oltiin saatu ne jo aikoja sitten kasaan paven kanssa. yksinkertainen ihminen.

nnoo. liikuntatuntien aikana olikin tullut about kolme metriä lunta, hyvä että päästiin ovesta ulos kun oli kauhea kinos siinä edessä. sieltä kuitenkin tarvoin kotiin jessican kanssa samaa matkaa. kotona oli kauheesti hommaa läksyt ruuan tekeminen koirien kusetus jne. mut ehdin kuitenkin ihan hyvin 10 vail kuusi anskun luokse kivelle (siis se ei oo anskun koti vaan se paikka mis me yleensä nähään), josta mentiin srk-talolle, seurakuntanuoria kun ollaan. oltiin siellä hetki, söin leipää ja join teetä ja ansku mehua ja juteltiin kaikkien kanssa ja sitten lähdettiinkin jo kotiin. kaikkein antoisinta koko reissussa oli varmaan matkat ja meidän keskustelut. anskun kanssa on ihana keskustella!

jaaauu kotona en sitte muuta tehnykkää ku katoin salkut, kävin suihkus ja tulin koneel. ja söin jätskii! ei muuta tänää. tsaukkis!

oh my darlin' can't you see
you're the one that means so much to me
i know i need you're tender touch
oh i need it oh so much