tervehdys rakkaat pienet pallopäät! mun suuret suunnitelmat, että tästä blogista tulis menestys, ei taida oikeen onnistua. höhh. no nyt voin ainakin haukkua täällä kaikkia ihan vapaasti sun muuta MUAhahaa ! no muttaa, kirjoittelen tänne ihan niin kuin entiseenkin päiväkirjaan, siis päivän mahtitapahtumat tulee tässääää;

oke. ensin oli koulussa fysiikkaa. puhuttiin sähköjohdoista. mun mielestä se oli tosi turhaa. ja ville, yksi maailman ehdottomasti ärsyttävimmistä ihmisistä, päti koko vitun tunnin. meinas pää räjähtää stana ! tommoinen ihme sähköjohtojuttu olis ihan hyvä valinnaisena vaikka niille, jotka menee sitten ysin jälkeen amikseen jonnekkin sähköpuolelle. mutta kamoon. suvi joka menee naantalin lukioon, sen jälkeen lääkikseen ja valmistuu joskus tulevaisuudessa nuorisopsykiatriksi EI tarvitse tietoja siitä että mitä on virtapiirit. ne on niitä juttuja mitä mun tuleva mies sitten tietää! se korjaa meidän perheessä sähkölaitteet kun minä istun vaaleanvihreällä design-sohvallani ja syön sipsejä ja katson huippumalli haussa ! ah, mitkä tulevaisuudennäkymät!

paluu harmaaseen todellisuuteen. ankeista ankeimman viikon alun, siis fysiikan, jälkeen oli matikkaa. ei siis viikko kamalan hyvin jatkunutkaan. jumanzuigga etten paremmin sanois. matikka on niin tylsäätylsäätylsää! ja nekin jutut, jotkut ihmeen epäyhtälöt. olis parasta jos koulussa opittais asioita mitä oikeesti joskus tulevaisuudessa tarvis. tuntimääräkin vähentyis ainakin puoleen! no, matikantunti oli tylsä. se on aina tylsä! vittu.

sitten päivä jatkuikin sentään vähän mielenkiintoisimmissa merkeissä! oli, tai olis pitänyt olla maantietoa, ja kankkista. ahnam<3 no, herra kankkis ei kuitenkaan saapunut sinne ja koko luokka sitten ootti siinä bilsa kolmosen edessä 11.15 asti (yhteensä siis 20 minuuttia), jolloin meillä oli ruokailu. eipä näkynyt kankaanrantaa sielläkään, vaikka senkin olis pitänyt olla syömässä. pelättiin jo anskun kanssa että se on kuollut tai jotakin, ei kai se nyt muuten MEIDÄN tuntia tällälailla skippais! no ruokailun jälkeen asiat onneksi korjaantui, ja kankkiskin suvaitsi saapua paikalle. hän oli merkinnyt väärin aikatauluunsa, eikä sitten vielä puolen vuoden ajalta muistanut että maanantaina on joustava ruokailu, ja tunti 9A:n kanssa. lollll. no mutta hyvin se tunnin loppupätkä sitten sujui, kun kaikki oli paikallakin (paitsi päällikkö joka oli pois koko päivän) ja sillee HAha. en kyllä osaa yhtään kertoa mistä tunnilla puhuttiin, en kuunnellut sorrge. ihailin vaan kankkista HEhee

seuraavalla tunnilla olikin antti rinnettä, siis terveystietoa ! ennen terveystieto ja myös anZZZa oli tosi kivoja, mut nyt molemmat on muuttuneet ihan kusipäiksi. puhuttiin huumeista. mmmm-mielenkiintoistaa. ja ainiin antti rinne antoi meille takaisin meidän todistukset jotka kale "tiikeri" kuulapää meiltä oli tuossa joulun jälkeen kerännyt. rinnejumalauta rupes angstaamaan kun mulla oli liikunta kasi. kasi on ihan hyvä numero mun mielestä. mutta mua rupes vaan se ärsyttämään ehkä eniten, että antti rinne yleensäkkään kattoi mun todistusta. ja sitä pitää aika tarkkaan kattoa että sen kasin sieltä bongaa! ei sillä että mun todistus olis huono, mutta ihan yleisesti vaan rupes ärsyttämään, ei se sais sitä kattoa, ei se sille kuuluu. PÖÖÖHHH

no mutta seuraavalla tunnilla kaikki ärsytys voimistui entisestään moninkertaiseksi! oli nimittäin kaikkien aikojen suosikkiainettani, saksaa! välkällä ennen saksaa kuitenkin sattui myös sellainen juttu, että nicholas huomasi jennin paidassa jotain valkoista, siis varmasti mälliä. no tultiin sitten siihen tulokseen, että jenni oli ollut antin kanssa jossain (en oikeestaan edes halua tietää missä nuo kaks sankaria seikkailee!) ja kun antista on kyse niin ei ihmekkään kun on vähän roiskunut. joo että tämmöstä. sairas nicholas !

saksantunti alkoi ihan hauskasti. oltiin jennin kanssa ensimmäisinä luokassa, ja sitten sinne tuli sakari oikein leveä hymy kasvoillaan, ja mitäpä muuta sakari sanookaan kun että moikka sumppi ! HAha että näin ! nauroin jonkun verran, itseasiassa melko paljonkin! ihanaa! saksantunnilla saatiin myös viimetunnilla tehdyt sanakokeet, jostain sain loistavasti 6½ ! JEA ! no, loput niistä kahdesta tunnista olikin tosi kiduttavia ja turruttavia ja puuduttavia. lisäksi palelin koko ajan (koska ikkuna oli auki, ja kun se viimein suljettiin, palelin silti). täyttä kärsimystä ! en usko että melkeen kukaan ottaisi saksaa jos saisi nyt valita !

saksantunnit loppuivat kuitenkin viimein, noin sadan vuoden kuluttua niiden alkamisesta! tiia odottelikin mua jo kaapilla ja tultiin sitten meille. oltiin koneella jonkun aikaa ja kuunneltiin musiikkia ja sitten pelattiin myös yhtä hauskaa tiepeliä 8) kun tiepeli loppui ja olin syönyt mentiin tiialle laulamaan hetkeksi singstaria. legendaa. siinä on kyllä ihania kappaleita; nirvanaa, depeche modea, pet shop boyssia! iiihanaa! kysyn kyllä tiialta tota joskus lainaksi ja sitten menen laulamaan sitä anskulle, oke ?

en ehtinyt olemaan tiialla kuitenkaan kauaa, koska halusin käydä suihkussa ennen salkkareita, jonka jälkeen (siis juurikin nyt) tulee huppumalli haussa. ja sitten tulee rakkautta vain. ajoitan elmäni suunnilleen telkkarin mukaan! HAh no mutta hyvä vaan niin ehdin/jaksoin tätä blogiakin kirjoitella ! huominen päivä on varmastikin kivempi kuin tänäinen. koulu alkaa vasta yhdeksältä, on vain kivoja aineita, ja koulun jälkeen ansku ja tatu tulee varmaan meille. kivakivaa, sitä odotellessa siis !

koska niin toivottiin, kirjoitan nyt yhdestä elämäni tärkeimmästä ihmisestä. anskusta. ajattelin itsekin vähintäänkin reippaasti sivuta anskun tämänpäiväisessä kirjoituksessani, hyvä sitten että saan kirjoittaa vähän enemmänkin. ansku on ihana tyttö. luotettava ja rehellinen. ehkä ainut ihminen maailmassa jolle voin ihan oikeasti kertoa ihan kaiken. ja meillä on myös henkinen yhteys, joka on ihan mieletötä! mutta on anskusta kyllä pakko sanoa negatiivinenkin asia. tupakka.

ansku-asiamuija on ollut ilman tupakkaa koko tämän vuoden, ja uutta vuotta lukuunottamassa vissiin jonkun aikaa viime vuoden loppuakin. olen siitä ihan mielettömän ylpeä! tänään se tyttö sitten kuitenkin sortui. oma asia se tietenkin on jos haluaa poltaa, eikä asia kuulu mulle pätkääkään. olen silti tosi pettynyt. kuulostan (ja olenkin, myönnettävä se on) kamalalta valittajalta kun kritisoin niin paljon aina ihmisten tupakointia. mutta kun asia on niin, että olen menettänyt yhden rakkaimmista ihmisistäni ikinä, osittain juuri tupakan takia. näin tämän ihmisen tuskan ja lopulta kuoleman. vieläkin tulee välillä kyyneleet silmiin häntä muistellessani, koska muistan miten paljon hän kärsi. ja toivon niin kovasti ettei kukaan muu maailmassa, varsinkaan kukaan minulle niinkään rakas kuin joku ystäväni, joutuisi samanlaista kipua ja onnettomuutta kokemaan. ei kukaan tietenkään toivo kärsimystä rakkailleen, vaan onnea, ihan kuten minäkin! ansku lyö koska välittää, minä valitan tupakasta koska välitän - välitän ihan älyttömästi!

words like violence
break the silence
come crashing in
into my little world
painful to me
pierce right through me
can't you understand
oh my little girl