plää tänään ei ollu mitenkään erikoinen päivä. käytiin luokan kanssa tutustumassa mun kotona täällä topinojan kaatopaikalla. lisäksi käytiin ekotorilla josta varmasti köyhänä opiskelijana tulen ostamaan kaikki tavarani isona ja lisäksi käytiin myös jossain ihmepaikassa jossa haisi aivan törkeen pahalta! kaikki oiskeesti piti nenästä kiinni ja oli kyl niin lähellä ettei laatta lentänyt itelläkin 8vaiks pidin nenästä kiinni mut silti hyihyihyyiii). hyi se oli järkyttävää! bussi jolla matkustettiin oli kauheen hieno ja uus ja miro ja nicholas pisti sitä paskaksi minkä kerkesivät! ne oikeesti yritti pölliä sieltä kaiken mikä ikinä irti lähti mut onneks sit lopulta pikkuruiset järjenhivenet tuli vähän vastaan eikä ne ottanutkaan lappuja katosta ja paikkanumerotarroja seinistä!
kotona oon vaa yrittäny lukee yhteiskuntaoppii ku meil on koe huome ja siihen on melkee sata sivua (oikeesti) se aihe ja ihan jees mut en kyl osaa paljoo!

mut oon kyl tänää ku en oo oikee jaksanu keskittyy toho yhteiskuntaoppii ni miettiny vähä tyhmii asioit ku oon meinaa vaa miettiny sitä et mitä kaikkee mus on vikana. haahaa siit tuli suht pitkä lista mut en ees tiiä miks mietin tollasii aika naurettavaa tavallaa. ku neki asiat oli melkee kaikki sellasii mihi en voi ite vaikuttaa tai no ehkä vois alottaa kuntoilun mut en jaksa joten ei. no mut lol aika hassuu tämmöne ikävä kyllä pakko vaa hyväksyy et oon tämmöne vaan. oon niinku vaa ... ihminen ... tai jotain.

lauantaina oli extrassa juttu jossa neljäs-, viides- ja kuudesluokkalaisilta tytöiltä ja pojilta kyseltiin kysymyksiä seurustelusta sun muusta siihen liittyvästä. en ole sen jälkeen blogia kirjottanut mutta siellä oli pari niin hauskaa vastausta että pakko laittaa tännekkin:

"kun seukataan, toista saa koskea, mutta ei uimapuvun alle jäävällä alueelle. jos se koskisi eikä tuntuisi hyvältä, vetäisin nyrkillä ja lähtisin." tyttö, 4 lk (oikee asenne!)
"ajattelen aloittavasi seukkaamisen varmaan lähiaikoina." tyttö 4lk

"kaveriporukassa ei paljon puhuta seukkaamisesta, koska jotkut pelkäävät tyttöbakteereja." poika 4lk
"seurustelun lopetus on helppoa. sanotaan vaan että se on ohi eikä välitetä toisesta." poika 4lk

"olen seukannut yhden kanssa normaalisti, yhden kaa säälistä ja yhden kaa vahingossa." tyttö 5lk (kiva!)
"10-vuotiaana on jo aika kypsä seurusteluun." tyttö 5lk (oon ihan samaa mieltä ja kuunnelkaa kokemuksen ääntä!)

"lopetetaan haukkumalla toista." poika 5lk (herrasmies!)
"unelmieni tyttö on huumorintajuinen, hänellä on hyvä peppu, isot rinnat, vähän pienempi kuin minä, ymmärtäväinen." poika 5lk (näitä hänen unelmanaisia löytyy varmasti paljon tosta ikäryhmästä!)

"aloitan seurustelun heti, kun joku näde tyttö kävelee sisään." poika 6lk
"toista saa halia ja sellaista, mutta ei vielä koskea SELLAISIIN paikkoihin." poika 6lk
"seukkaaminen aloitetaan viattomassa flirtillä ja menemällä yhdessä leffaan." poika 6lk

kivaa huomista ja loppuviikkoa murupupuset! MO

elän ihmisiksi, ihmettelen eläimenä
suurin kysymys edelleen miksi
kadotkoon taito
taito kysyä tekojen hintaa
tahdon vain olla ja hengittää

anna sanan kadota huulilta, lain hävitä paperilta
en käänny taakse katsomaan
riistän pelolta avaimet, kaadan valtaistuimet
suistan mieleni viholliset