tervehdyys! tänään oli ihan kiva päivä horoskoopissaki sanottiin et tänään mul on hyvä päivä niin kyllä olikin, ei mitenkään erikoinen mut mukava silti! aamulla en kyl ois millään jaksanu nousta ku tuli eilen vähän valvottua kun tuli g-pistekin ja sitten vielä datasin koska yaya oli vallannut mut sängyn nii en päässyt nukkumaan. mut jokatapaukses, jaksoin kuitenki just ja just kauheen työn jälkee raahata perseeni kouluun. onneks tänään sentään jessicaki tuli kouluun hyvähyvä!

no ekalla tunnilla oli enkkua, joka oli ihan pepusta. puhuttiin vaan taas kerran jostakin lempparitelkkuohjelmista ja kuunneltiin musiikkia ja tim kertoi että pink floyd on tosi hyvä hänen mielestä. ohan se! eipä siinä sitten oikeen muuta tapahtunukkaa. seuraavaks oli äidinkieltä! siellä puhuttiin jostakin ihme kirjailijoista. en kyllä sen tarkemmin muista, paitsi että tosi tylsää oli ainakin! lol joku äikkä, ihan turha aine sekin!

äikän jälkeen oli matikkaa. se vasta tylsää oli. jessica antoi mulle maanantailta monisteen joka oli pakko tehdä tai sai jälki-istuntoa. lol sitä ei edes tarkistettu, ihan turhaan näin kamalan vaivan. no tunnilla sitten vaan tarkistettiin sitä monistetta ja mä piirtelin mun monisteeseen hienoja kuvia. piirsin siihen kaikkia hyviä ruokia esim hesen kana-aterian, pizzaa, karkkia, sipsiä ja jätskiä! hienoja tuli mut mun alko kyl tekee vähä mieli kaikkii hyviä ruokia!

seuraavalla tunnilla oli mantsaa siis kankkista! ennen maantiedon tuntia tiia taas angstas kaapilla niinkuin yleensä. sillä oli mukana omenaa, mandariinia ja banaania mut se ei voinut antaa mandariinia mulle ja jessicalle. ja sillä oli myös karkkia mut niitä se sentään meille antoi vähän. kauheen vinkumisen jälkeen tiia onneks suostui antamaan sen banaanin meille ja syötiin se sit ruokailun jälkeen. tiia on niin ärsyttävä se aina valittaa et mä ja jessica mukamas pengotaan sen laukkua ja syödään sen karkit. sitähän voi penkoo ihan kuka vaan, ei se oo mikään syy et me ollaan muka samassa kaapissa! mut oikeesti meiän kaapis vallitsee kommunismi, eli kaikki joka on mun on mun, jessican on jessican ja kaikki mikä on tiian on mun, jessican ja vähän tiian. NI!

noo matikan jälkeen oli tosiaan kankkista. siellä puhuttiin jostakin maataloudesta. kankkis kertoi että yleensä kukaan ei vaan päätä ryhtyä maatalonviljelijäksi vaan se tulee yleensä sukupolven vaihdoksen mukana. kuulin että sukupuolenvaihdoksen mukana ja sit olinkin vähän et mitä vittua, miten joku sellanen nyt tähän liittyy. ei siel tunnilla sit oikeen muuta tapahtunutkaan. sitten oli tosiaan ruokailu jossa ei sielläkään ollu mitään erikoista. pahaa ruokaa vaan ja sillee. ruuan jälkeen oli ruotsia joka oli sekin ihan tylsää ja turhaa ja tyhmää.

ruotsin jälkeen oli onneks kotsaa! ootettiin sitä ihan innolla jessican kanssa koska luultiin et tehtäis pannupizzaa. no lol me mitään semmosta tehty. tehtiin jotain sydänsuklaa-appelssiinikakkua ja kolmioleipiä. leivät oli kyl tosi hyviä, mut kakku oli aika ällömakeeta ja maiju oli raastanut appelsiinin kuoret vähän huonosti ja siellä oli niitä pahanmakuisia valkoisiakin kuoria joukossa. tunti meni kummiskin aika äkkiä ja päästiin ihan suht aikaisin lähtemäänkin.

kotona en oikeestaan tänäänkään ole tehnyt yhtään mitään. mun olis tosin pitänyt lukea yhteiskuntaopin kokeeseen. eka tein läksyt ja kopsasin jessican fysiikan muistiinpanot, kiitokset vaan lainasta pupsi! sitten rupesin lukemaan sitä yhteiskuntaoppia. meinasin taas nukahtaa, mut sain jotenkin pidettyä itteni hereillä. kuuntelin samalla musiikkia ja keskityin siihen paljon enemmän kuin siihen kirjaan. vähän väliä huomasin lukeneeni melkeen sivun enkä muistanut yhtään mitä olin lukenut. yhteiskuntaoppi on kyllä ihan mielenkiintoista mut vaikeeta!

iltasella sitten fani tuli meille ja mervi ja hengailin ylhäällä ja sitten puhuin anskun kanssa puol tuntia puhelimessa ja datasin. kaikenlaista tekemistä kyllä löytyy, paljon tärkeämpää kun joku kokeisiin lukeminen! nyt en jaksa enää kirjottaa mitään, ei sillä että mitään kirjoitettavaa oikeestaan edes olisi. paitsi että ainiin! olen tehnyt itselleni lupauksen että kun tää mun blogi nyt lähentelee jo irc-gallerian suosiota, niin sitten kun lukijoita on kymmenen niin meen anskun kanssa mäkkiin! tai johki! nyt lukijoit on jo seittemä et iha jees täältä tullaan mäkki HAha

jooo mut tänään ei tuu biisin sanoi vaan testaan laittaa videoo! tää on yyberhyvä biisi ja toi video on niin hyvä, tykkään erityisesti tost yhteismoshauskohdast! ja biisihän on atreyun (=rakkaus <3__<3) the crimson! ja mullaha on toho kaikki tekijänoikeudet ja sillee (no oke ei oo mut älkää kertoko jooko kellekkää jooko en haluu vankilaa!)