moi aattelin et en jaksa kirjottaa tänään mut kirjotan silti mut vaa vähä! ekal tunnil koulus oli äikkää jos meil oli sijamuototesti jost sain 9. sitten olikin opoa ja mentiin raision lukion tekee jotain kurssivalintoja taas kerran. jos (tod näk ei) meen ens vuonna raision lukioon niin mulla tulee olemaan melkeen joka jaksossa aina vaan matikkaa, enkkua, äikkää, ruotsia, fysiikkaa, kemiaa. jou. sitten oli yhteiskuntaoppii jossa puhuttiin eu:sta.

yhteiskuntaopin jälkeen oli uskontoa jossa meillä oli lari sijaisena (se tuoksui taas hyvältä niin kuin aina aaaaaaaaah) ja katsottiin videota. se video oli ihan kamala kertoi jostain kahdesta usalaisesta vankilasta jossa oli kaikkeista pahimmat rikolliset. toinen vankila oli ihan kiva (jos näin nyt voi sanoa) siellä ne vangit opiskeli ja teki töitä ja tommosta. siellä toisessa taas ne vaan oli jossain maanalaisissa selleissä 23 tuntii vuorokaudesta ilman minkäänlaista sosiaalista kontaktia paitsi vartijoiden kanssa jotka nekää ei edes koskenu niihin vankeihin. sitten siellä vankilassa oli tyyppejä jotka oli tuomittu kuolemaan esim jostain ryöstöstä. kamoon en todellakaan hyväksy kuolemantuomiota mut en olis ikinä uskonut et sen saa noin helposti. tai jos on murhannut vaikka yhden ihmisen (tai vaikka monta), ei sekään vielä ole todellakaan riittävä syy kuolemantuomioon (eikä mikään mukkaan oo). heli kivelä joskus ala-asteella sanoi ihan sairaan hienosti, että jos joku ihminen murhaa toisen ihmisen ja saa siksi kuolemantuomion, eikö kuolemantuomion langettaja ja se joka lopulta sen myrkkyruiskeen antaa, syyllisty ihan samaan rikokseen? vasutaus: JOO ! ja kaikkein pahinta oli että jotkut siellä vankilassa oli odottanut sitä kuolemaansa jo viitisentoista vuotta. kiva kärsiä ensin 15 vuotta jossain ihan kauheessa vankilassa ja sit sut tapetaan. ja oli siellä myös vankeja jotka oli saaneet sata vuotta jostain "murhasta" jonka olit ehnyt siksi koska hänen kimppuun oli hyökätty (=itsepuolustusta). mun tuli niin sääli niitä, olkoon miten vaarallisia miehiä tahansa mut väärin toi tommonen on kuitenkin, jotain ihmisoikeuksia sentään pitäis kunnioittaa.

uskonnon jälkeen oli musiikkia kaks tuntia. siellä laulettiin ja soitettiin (olis ainakin pitäny) jotain neil youngin kappaletta jonka nimeä en muista, en ainakaan ollut kuullut sitä aikasemmin. no tunti meni ihan kivasti kun soitin jessicalle paratiisia ja autiotaloa ja rafaelin enkeliä kitaralla ja lauloin samalla. tatu ja rommikin oli ihan huumautuneita mun loistavista kitaransoittotaidoista ja jessica jopa äänitti sitä mun laulua ja soittoa ja laittoi sen varmaan soittoääneksi ja sulokin kehui että hyvin meni! no tunnilla oli ihan mukavaa. tatu lupas puhaltaa mulle synttärilahjaksi lasista sellaisen joutsenen. sitä ootellessa.

koulun jälkeen olin tiian kanssa oltiin ajelemassa sen mopolla joka oli TODELLA kamalaa meinasin tippua noin sata kertaa kun tiia ajoi ihan täysillä eikä hidastanut ees töyssyissä ja se oli kyl siis tosi kamalaa! no sit käytii siwas ja ostin mojo-pepsiä ja voi vittu se maistu ihan viinalta ja joltain limsalta (ihan kun meiän booli sillon yks sunnuntai!) mut en sit oikeen tykänny juoda sitä ku en haluu juoda sellast pahaa ilman ees et menisin mihinkää keittoihin siit!

joo mut ei sit oikee muuta sit tulin kattoo salkkarit (miron hattu OOOOLALALALAA nams) ja sillasta.
huome ruotsin valtakunnalline jos joku tietää vastauksii ni saa kertoo.
kiitti mo


ja me ei olla niin kuin muut
jos taivas vuotaa
sen haava umpeen suudellaan
me ei olla niin kuin muut
kun kauas juostaan
mä pidän sun kädestä kiinni
en päästä irti