moikkiis! toivottavasti kaikilla oli eilen kiva ystävänpäivä! tänään on ollut aika normi päivä, mutta pakko se on kirjoittaa kun anskukin lähtee yöllä kanarialle enkä nää tai kuule sitä viikkoon! yritän pitää tämän tekstin kuitenkin suht lyhyenä koska mulla sattuu vähän päähän.

koulussa oli ekalla tunnilla matikkaa jossa ei ehditty tekemään muuta kuin tarkistamaan läksyt ja tekemään pari tehtävää sekä tarkistamaan ne. normaalisti ossi ois kuitenkin antanut sata tehtävää läksyksi mutta oli tänään kiva eikä antanut mitään läksyä paitsi sen (jonka kaikki tietty tekee) että luetaan lomalla matikankirjaa ja katsotaan sieltä juttuja mitä ei tajuta. juu tietty.

seuraavalla tunnilla oli ruotsia. se oli peeerseestä. tehtiin vaan sanakoe ja sen jälkeen tarkistettiin tehtäviä  ja sen jälkeen keskusteltiin sanakokeesta joka on hiihtoloman jälkeisenä torstaina ja se on vapaaehtoinen. noo ruotsin tunti oli iha tyhmä niinkuin yleensäkin mut onneks se meni silti suht nopsasti.

ruotsin jälkeen oli päivän kivointa (muttei silti kauheen kivaa) ainetta, yhteiskuntaoppia. saatiin kokeet. sain ysipuokin jee ja harri kätteli mua. se oli vähän omituista mutta ei siin mittää, ehkä sil tuli vaa sellanen olo et hei tänään kättelen niitä joil meni hyvin! no sit ruvettiin vaan käymään niitä kokeita läpi kunnes muistutin harria että telkusta tuli vanhojen tanssit. harri ei ollut siitä ihan tietoinen mut ruvettiin sit katomaan niitä. ää mäkin haluan vanhojentansseihin. haluan ostaa himokalliin mutta tosi hienon puvun ja maksaa himokalliin meikin ja kampauksen yhden päivän takia. tai pappahan se betalar! aattelin et sit joskus tulevaisuudessa voisin jopa oiekasti mennä sinne kunhan tutustun naantalissa johonkin hyvään poikaan jonka kanssa sitten voin mennä tanssimaan! noo vanhojentanssit oli kivoja ja niitä katsellessa meni oikeestaan koko tunti. paitsi lopussa käytiin vielä vähän kokeita läpi.

yhteinkuntaopin jälkeen oli ruokailu. perjantai on keittopäivä niin myös tänään! kasvispuolella oli jotakin kukkakaalikeittoa tai jotain muuta mällin nököistä juttua joka oli pahaa mut tuoksui anskun mielestä hyvältä. onneks sieltä kasvispuolelta sai taas hedelmiä niinkuin välillä saa joten pärjäsin päivän ihan hyvin leivällä ja banaanilla!

ruuan jälkeen oli enää yks tunti koulus jäljellä ja se tunti oli enkkua. se oli aika tylsä tunti tehtiin vaan suht laiskasti jotakin tehtäviä ja sitten tarkistettiin niitä ja sen sellaista. sitteeeen päästiinkin kotiin. jouduin odottelemaan koulussa kuitenkin vielä hetken koska odotin iitua joka joutui kuraattorille puhumaan jostakin maailman turhimmasta asiasta. lol.

kun pästiin viimein lähtemään mentiin iitulle, josta iitu otti rahansa ja eipä siellä oikeestaan muute tehtykään. sitten tultiin meille jossa syötiin vähän ananaskookoskakkua ja pähkinöitä ja luettiin seiskaa ja mä otin mun rahat. sitten lähdettiinkiin busseilemaan kohti turkua, samoin kuin viime perjantainakin! samassa bussissa oli myös pave! tänään mentiin turkuun vaan shoppailemaan ja iitu meni kampaajalle. ja sitten meillä oli tarkoituksena käydä syömässä!

heti ensimmäisenä mentiin tietty siis TIETTY syömään! kiinalaiseen. olin elämäni toista kertaa kiinalaisessa syömässä. toista kertaa siinä tismalleen samassa ravintolassa, toista kertaa iitun kanssa. syötiin taas, samoin kuin viime kerrallakin, ihan liikaa. friteroituja kanapallerojuttuja ja nuudeleita, nami! olin kyllä meistä aika ylpeä kun ei menty mihinkään heselle, koska oon kiinalainen kuitenkin enemmän ruokaa kun hese, jos ymmärrätte mitä tarkoitan! noo mutta ruoka oli tosi hyvää ja täyttävää!

seuraavaksi mentiin kiertelemään kauppoihin siksi aikaa kunnes oli iitun aika mennä kampaajalle. ja vero modassa nähtiin jessica! jee! hetken shoppailun jälkeen lähdettiin taapertamaan kauheassa tuulessa ja myrskyssä iitun kampaajalle. iitun hiuksista tuli oikein nätit! ja sen hiustenleikkuun jälkeen tultiin takas hansaan ja hooämmään. ostin sellaisen mustan paidan jossa on punaisia huulien kuiva. neljäosa tuotosta meni johonkin aidsin parannukseen, joten tuli samalla tehtyä päivän hyvä työ! ostin myös ripsiväriä ja hiuslakkaa (taas) ja iitu osti meikkivoidetta. turussa oli oikein kivaa ja sitten lähdettiinkin kotiin!

kello oli jo sen verran kun tulin kotiin että en oo oikein muuta tehnyt kun syönyt ja datannut ja kattonut telkkua ja käynyt suihkussa. sellaista iha normia. ihanaa ajatella että tänään alkoi viikon kestävä loma! vaikkei se pitkä ole mut silti loma! olin suunnitellut että nyt tämän viikon aikana vois tehdä äikän kirjailijaesitelmää joka on sitten hiihtoloman jälkeisen viikon jälkeisenä viikkona (ja hiihtoloman jälkeisellä viikolla on neljä koetta/testiä joten silloin en ehdi paljoa tekemään) mut mulla on jo ohjelmaa melkeist joka päiväksi et taitaa se eppu nuotio taasen vähän jäädä. no kyl mä sen varmaan joskus vielä teen toivottavasti!

oikein kivaa hiihtolomaa kaikille ja anskurakkaalle hyvää matkaa kanarialle!

MOO

pidä silmät kiinni kun kaasu pohjassa lähdetään
takapenkillä lapset nukkuu
ei pimeää tietämme valaise taivaalla tähdetkään
meidät mutkaan viimeiseen vie

jäädä saat julma maa
kun emme enää nyt jaksaneet
meidät saa unohtaa
jos emme tarpeeksi maksaneet