most people think
great god will come from the skies
take away everything
and make everybody feel high
but if you know what life is worth
you will look for yours on earth
and now you see the light
you stand up for your rights

ensinnäkin. tänään oli ... on ... tai olisi ollut piksun syntymäpäivä. huoh voi poika rakas. se olisi täyttänyt tänään vasta viisi. ei kenenkään kuulu lähteä tästä maailmasta ennen kuin on täyttänyt edes viisi, se on ihan väärin se! onneksi piksulla on kuitenkin nyt parempi olla paremmassa paikassa, niin mä ainakin haluan uskoa. onnea kuitenkin piitille ja muillekin piksun sisaruksille jos luette tätä, olette kivoja vaikka ette yhtä kivoja kuin veljenne mutta kivoja silti!

äh. tässä käy aina näin että mulla olis kirjoitettavaa vaikka miten paljon mutta sitten ehdin vasta illalla kirjoittamaan ja sitten en jaksakaan enää laittaa tänne kaikkea mitä olin aikasemmin suunnitellut. niin myöskin tänään vaikka tänään kyllä kirjoitan aika lailla kaiken mitä pitikin. pööhh

koulupäivä oli ihan aika mukava. ekana oli äikkää jossa päivi oli pois ja meillä oli todella pälli sijainen. onneksi tehtiin kronikkaa. ollaan anskun kanssa kirjotettu niin täydelliset jutut kaikista mutta meitä hiukan ärsyttää kun kukaan muu ei kirjoita mitään. no mut kyl kaikki muutkin saa luvan jotain kirjottaa tai sitten ne itkee ja kirjottaa muahahahahaa! noo huomenna on äikästä koe ja äiti kyseli multa niitä juttuja en muistanut juuri mitään paitsi eppu nuotio -jutut et sillee no toivottavasti siitä tulee paljon kysymyksiä!

sitten olikin opoa jossa meille oli joku ehkä yksi maailman epämiellyttävimmän näköisistä sedistä puhumassa oppisopimuskoulutuksesta. aihe oli todella tylsä, selittäjä oli tylsä ja tunti oli tylsä ja meni hitaammin kun mikään opon tunti ikinä. haukottelin koko ajan ja se oli jo aika noloa ja lisäksi mun maha murisi toivon kyllä ettei kukaan kuullut sitä!

noo seuraavaksi oli yhteiskuntaoppia. meillä oli läksynkuulustelu jonka suhteen harri lopulta luovutti ja kertoi vastaukset koska kukaan ei osannut tehdä sitä paperia yhtään. noo se tunti meni ihan kivasti. en ollut tiennyt että ilkka kanervakin sai potkut tai no oikeastaan se tuli esille äikän tunnilla kun oltiin koneella mutta liittyy kuitenkin yhteiskuntaoppiin joten kirjoitetaan tähän. lol ei mulla silleen siitä mitään mielipidettä paitsi että tämän tekstariasian suhteen kärpäsestä on kyllä nyt tehty härkänen! ja myös että johanna tukiainen on mun mielestä aivaan sairaan ruma muija en tajua miten jollain ikelläkin voi olla niin huono naismaku! no mut ei siitä muuta. yhteiskuntaopin tunnista vielä sen verran että harri kertoi että hänen kotonaan ei ole telkkaria ja hänen lapset ei syö karkkia. voi raukkaparkoja!

seuraavaksi olikin sitten ussaa. siellä puhuttiin eka ihan hetki jostain uskonnonopetuksesta mutta sitten alkoi kokonaan uusi aihe, etiikka. mun mielestä se oli aivan älyttömän hauskaa ja mielenkiintoista. kiva että puhutaan siitä ilmeisesti koko loppukevät! tänään puhuttiin vähän siitä millainen on hyvä ihminen. toooosi mielenkiintoista (siis ihan oikeesti tää ei oo mitään sellasta ikäänkuin vittuilua) ! mun mielestä hyvä ihminen on empaattinen (tämä piirre on ihmisessä TOSi tärkeä), luotettava, reilu ja rehellinen muttei tietenkään liian suorasanainen. on kyllä tosi paljon piirteitä mitä ihmisessä arvostan, muttei nyt tule mieleen. empaattisuus on kuitenkin kaikkein tärkeintä, siis se että pystyy asettamaan itsensä toisen asemaan ja ajattelemaan asioita myös muiden kannalta.

se siitä syvällisestä pohdiskelusta tällä kertaa. ussan jälkeen oli musiikkia. sulo oli taas niin kiva että! tunnin alussa pojat halus soittaa sähkökitaraa ja opettaja tietenkin antoi heidän soittaa koska he halusivat, tietysti. ei siinä sinänsä mitään vikaa, hyvinhän he kaikki soitti, mutta mä olisin halunnu katsoa oopperan kummitusta. no mut sitten kun ope viimein otti kitaran pois esiteltiin vielä muutama esitelmä. jessica teki neil youngista, tatu ja iippa jostain ihmebändistä joka oli aika huono (he soitti bändin neljä biisiä ja esitelmä oli muutenkin aika pitkä ugh), santtu ja topi teki ac/dc:stä (jeijeij se oli hyvähyvä!) ja maiju ja suvimaria teki akonista. no esitelmät oli ohi suunnilleen sanoihin aikoihin kuin eka oppitunti. toisella tunnilla sitten katsottiin sitä oopperan kummitusta. ei kyllä ehditty katsoa kun ihan vähän kun sulo käytti dvd-nauhuria vissiin ekaa kertaa elämässään joten siinä meni jokusen verran aikaa että koko dvd saatiin edes toimimaan, mutta tosi hyvä se oli kyllä silti. niinkuin aina ennenkin kun olen sen nähnyt hehee! sitten päästiinkin aika pian kotiin!

kotona olen keskittynyt lähinnä äikänkokeeseen lukemiseen. nyt pitäis olla kaikki taikuri hatut (huom väli) ja ta(i)katalvet hallussa mutta eipä kyllä oikein ole. en tajua miten noi jotkut on valinnut jotain ihmekirjailijoita esim tuuli t matintupa ja terhi rannela. jälkimmäinenkin on kirjoittanut vaan neljä kirjaa ja ekasta ei muuten vaan ole kukaan koskaan kuullut. noo mut iha sama pakko ne on silti lukee. kattoo sit huomen miten koe menee, toivottavasti kuitenkin ihan hyvin!

ja muuten yksi tärkeä ilmoitusasia tähän päivään liittyen on myös että sain tilattua ne kaksi maailman ihaninta atreyun paitaa! JEEEEEEEEEE! toivottavasti toimitus ja kaikki onnistuu hyvin koska tällä hetkellä toivon niitä paitoja jopa enemmän kuin toivon skootteria! eli siis TOSItOSI paljon!

mulle on tässä ihan vähän ajan sisällä sanottu kaksi kertaa että olen ennen ollut iloinen ja positiivinen ja nyt oon muuttunut jotenkin masentuneen oloiseksi ja negatiiviseksi ;o en kyllä ole itse tälläistä muutosta huomannut enkä missään tapauksessa halua mitään tuommoista tapahtuvan! uskoisin negatiivisuuden johtuvan vaan siitä että olen ihan älyttömän väsynyt ja kyllästynyt kaikkeen tähän kakkaan. siihen miten kaikki menee aina ihan samalla tavalla eikä koskaan tapahdu mitään uutta ja erikoista. on kyllä asioita mitä voisi tapahtua, mitkä varmasti saisi mut pirteämmäksi ja tyytyväisemmäksi elämääni. mutta kaikkeen tulee yleensä aina joku este. ujous ja epävarmuus ovat kaksi asiaa jotka on aika monesti ja tulee varmasti vielä useammin estämään multa monta hyvää asiaa mitä voisi tapahtua jos olisin vähän itsevarmempi ja rohkeampi. no mutta, elämä on ja toivottavasti se on joskus vielä kivampi.

ps. joo ainii tänää oli aprillipäiväkin. noo en itse pidä tätä juhlaa mitenkään merkittävänä, paitsi piksun syntymäpäivänä. tein tänään vaan yhdne pilan tiialle joka oli kyllä tosi hyvä eikä kukaan tehnyt mullekaan mitään erikoista. tässä tämä mun tiialle tekemä pila, suunnittelin sitä koko viime viikon ja tässä tulos, aika hyvä eikö: t: "ooks tehny aprillipiloi jollekki?" s: "joo" t: "aijaa mitä ja kenel?" s: "no en mitää aprillia"
haha jännä elämä

finnish (toi on latinaa ja tarkoittaa loppu, tiesitteks? aamul kuulin jeopardystä!)
halipus cHiao!

this is it i’m shaking
my bodies aching
i lose my hold
i will let go
this is it i’m falling
my wings need to grow
i lose my hold
i will let go