noniin nyt sorruin sitten siihen yhteen noloimpaan asiaan maailmassa eli HAha blogin tekemiseen! kun kauheesti tekis mieli kirjottaa, mutta nyt kun tuli luvattua itselleni se etten sinne gallerian päivikseen mitään kirjoittele niin oli PAKKOpakko tehdä tämä nolouden multihuipentuma! oon kyl melko varma että kirjoitan tänne nyt ehkä tän yhden kerran, hyvällä tuurilla jopa kaksi, mut sitten tää jää, nimimerkillä kokemusta löytyy, monta monta kertaa! mut toivottavasti ei, koska tän ulkoasun (aika komia, eikö ?) kanssa oli niin kova homma eikä meinannu onnistua sitten millään, ettäkun nyt vihoviimein sain tämän just tälläseks kun halusin niin toivottavasti ei mee kova homma hukkaan!

nojoo. muuten, koska luet nyt tätä tekstiä, olet varmaan nähnyt jopa sen vaivaa että oot kysynyt multa tätä blogin salasanaa (tai sitten olet ollut tyhmä ja kysynyt sitä joltain toiselta TAI sitten kukaan ei vaan edes lue tätä, viimeisin vaihtoehto on todennäköisin) MUAHaha! hyvähyvä! halusin tehdä tästä salasanasuojatun, koska suuriin suunnitelmiini, joita mulla tätä blogia varten on, kuuluu, että kirjoitan tänne IHAN mitä vaan, voin siis myös haukkua sellaisia ihmisiä joista en sen enempää tykkää. ja gallerian päiviksessä tota ei tietenkään voi tehdä, niitä tekstejähän voi lukea melkeen kuka vaan! täällä blogissa asia hoituu yksinkertaisesti siten, etten kerro salasanaa niille joita haluan täällä haukkua. helppoa! ja siksi myös olis kiva jos kaikki kysyis salasanaa suoraan multa, tai jos saa sen jotain toista kautta, vaivautuis ainakin kommentoimaan tänne, tai muuten ilmoittamaan itsestään, koska haluan myös ihan oikeesti tietää ketkä tätä lukee! tänks!

olin suunnitellut että eka kirjoitus käsittelisi vähän sellaisia asioita, mitkä on mun mielestä ärsyttäviä. siitä oliskin tullut tositosi pitkä kirjoitus, hah. no mut kello on kuitenkin jo niin paljon (00.02 tällä hetkellä) etten nyt jaksa ajatella ärsyttäviä asioita. mutta tulen niistä kuitenkin ihan varmasti jossain vaiheessa kirjoittamaan, koska mua ärsyttää suht monet asiat maailmassa!

tänään, tai ainakaan nyt en enempää jaksa kirjoitella. vielä kerran rispektit sulle koska luet tätä noloa juttua, loissstavaa! mukavaa elämän jatkoa!
MO

np. raptori - oi beibi