tervehdys piipöööl ! eilen en pystynyt kirjoittamaan koska olin isoskoulutuksessa ja sen jälkeen meidän kone vähän jäädytti ja iskä latasi siinä jotain ohjelmia niin en sitten päässyt kun nopsasti illalla käymään galleriassa.

isoskoulutuksessa oli vammasta. olen huikon pikkuryhmässä. anteeksi jos joku blogin lukija on kauhean hyvä kaveri tomi huikon kanssa, koska aion nyt vähän haukkua häntä. no olin hänen pikkuryhmässään jo isosleirillä, joka oli aivan järkyttävää koska huikko tuijotti koko ajan joka oli ahdistavaa ja se on muutenkin mun mielestä jotenkin todella vastenmielinen ihminen. sitten kun sain kuulla et joudun hänen ryhmään vielä raamiksissakin. nöööyy ! no meidän ryhmässä oli mun lisäksi hanna, pinja, jatta ja venla. jatta, pinja ja venla olivat aika ärsyttäviä koska heillä on jotenkin pakottava tarve päteä ihan koko ajan. arg en tykkää semmoisesta! no siellä luettiin sitten raamattua ja sen sellaista ja venla ja pinja angstasivat koska huikko ei muistanu heidän nimiä, vaikka olivat sentään molemmat olleet paikalla raamiksessa jo viime viikolla. no mä en ollut viime viikolla, piksun takia, mut olin silti ainut jonka nimen huge muisti. sinänsä kauhean imartelevaa, mut. ygh.

tänään koulussa oli melkoisen normi päivä. maiju ja suvimaria olivat pois, mutta heidän poissaoloaan ei juurikaan huomannut edes, vaikka suvimaria istuu mun vieressä enkussa. kaikki tunnit meni ihan hyvin, enkussa oli iina huupponen (parempi sentään kun eilen meillä oli se läski maailman tyhmin akka!) ja tunti meni aika nopsasti. matikkakin meni aika äkkiä ja samoin äidinkieli. saatiin eilen esitelmät takaisin ja mä sain eppu nuotiosta vain 8½ koska esittelin vaan yhden kirjan kuten kaikki muutkin. vittu. sitten oli bilsaa jossa oli sijainen, mikko (josta ollaan saatu selville et se on 28 vuotta ja sillä on kai vaimo tai ainakin sormua ja se oli viime vuonna ruississa ja sillä soi korvissa koko ajan). aluksi luulin että mikko olis ärsyttävä, mutta kyllä se on osoittautunut tosi mukavaksi opettajaksi!

seuraavaksi oli ruotsia jossa saatiin kokeet ja tarkistettiin niitä koko tunti. ruotsin jälkeen oli kotsaa. jouduttiin olemaan tuulin ja sussun kanssa jotka ovat meidän viereisessä ryhmässä kun heidänkin ryhmäläisiä oli pois. jessicalla meni kotsantunnilla aikamoisen lujaa. juuri viime kirjoituksessa kehuin kuinka meillä kerrankin oli tiistaina järkevä puheenaihe. no tänään sitten ennen kotsantuntia ne järkevät keskustelut oli vaan historiaa, koska meidän keskustelu meni näin: "miten kauan sä pystyt sanomaan yhtä mittaa aaaaaaaaaa" loppuvälitunti: "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" et sillasta sitte! ja myös: "tänään ku meiän äiti kysyy mult jotain ni vastaan sil: oota hetki mä mietin... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..." "mitä sä teet" "kuuleksä mun ajatukset :o"
voin kuvitella miten sekopäisiltä nää jutut kuulostaa kirjotettuna, mut silloin ne oikeesti oli tosi tosi hauskoja. no joo kotsassa tehtiin thaimaalaista kanakookoskeittoa ja naanleipää. keitto oli ihan ok paitsi että siinä oli vaan tosi vähän aineksia, ja leipä oli hyvää!

kotimatkalla keskustelu jatkui yhtä syvällisenä kuin aikasemminkin päivällä.

kotona huomasin että tänään oli tullut mittelilehti. ja yaya oli viimevuoden näyttelymittelikisassa kakkosena (suuret kiitokset suville, ottamasi kuva pääsi lehteen ja oli tosi hieno!) häviten vain kahdella pisteellä hupille, joka tuntui voittavan meidät joka kerta! ja pöllikin oli päässyt listalle, vaikka olikin kyllä viimeisenä hehee. kaikkein hauskin juttu kuitenkin oli, että hupin omistaja kertoi haastattelussaan viime vuoden hauskimmaksi näyttelytilanteeksi: "viime vuonna hupin kanssa yksi hauskimmista tapahtumista oli se, että kerta toisensa jälkeen rop-kehää kiersivät sama parivaljakko, hupi ja mintgarden's yaya. tilanne huvitti jo molempia osapuolia." ihihihihii ihanaa kun yaya oli manittu! kyllä hupi voitti ihan ansaitusti, vaikka on yayakin ihana ja paras ja söpö ja kaunis ja ihana!

nyt alkaa justiinsa kohta muodon vuoksi jota menen katsomaan! heipsaaan!

ps. ansku valitti kun aina kaikki lyriikat joita tänne laitan on niin kovin negatiivisia ja surullisia, niin nyt tulee mielestäni aika iloinen videonpätkä! (ikävä kyllä en löytänyt sitä mikä oli v kakkosessa, sanna sanna pillua jo anna ja niin edelleen, eh...)