hello, hello, hello, how low ?

loma on melkein ohi. tai no käytännössä se on jo ohi. nyyhkis! kivasti on mennyt, tai vähintäänkin ihan okei. aluksi on kirjoitettava pikkuisen tiistaista, sillä silloin olin anskun kanssa kävelyllä taasen (o-ou en ole varma oliko se tiistai mutta uskoisin että oli, korjaa jos olen väärässä iso a!) ja se oli oikein kivaa!

keskiviikkona oltiin liikuntatunnilla keilaamassa, keilasin tietysti anskun ja jessican kanssa. aluksi olin johdossa, vaikkakin tosi vähän aikaa jonka jälkeen ansku meni johtoon ja johtikin oikestaan koko pelin ajan. viimeisillä minuuteilla kuitenkin tasoitin tilanteen ja tulin anskun kanssa tasapeliin JESS! jessica tuli hienosti toiseksi 8)!

blogi.jpgblogi3.jpgblogi2.jpg

torstaina ei vissiinkään tapahtunut mitään erikoista joten siirryn suoraan perjantaihin. anni tuli perheineen meille viettämään vähän pitkäperjantaita, mutta aika pian päätettiin annin kanssa lähteä heille, juhlistamaan sitä vähän öh.. erilaisissa merkeissä. otettiin siinä sitten vähän keittoa ja sen sellaista. nolostihan siinäkin yllättäen taas kävi mutten haluaisi muistella sitä. tosi kivaa kuitenkin oli, mitä nyt illasta jotain muistan. suuret kiitokset annille kaikesta, kolmen viikon päästä sitten uudelleen, joskin vähän rauhallisimmissa merkeissä uskoisin! laittaisin enemmän kuin mielelläni perjantaista kuvia mutta ei löydetty annin kameraa joten valitettavasti (toisaalta onneksi) mitään kuvamateriaalia ei ole.

perjantain jälkeen tulikin lauantai. ihana krapulapäivä. aamulla iskä tuli jo aika aikaisin hakemaan mut annilta koska mentiin katsomaan skoottereita. ja ah, rakastuin totaalisesti. tiesin kyllä että se olis hieno ja ihana, ja iskäkin tykästyi. pian se on siis varmasti minun. muahaa minu vaavi! eikö ole kaunisihanajatäydellinen ?

yamaha.jpg

skootterin valkkaamisen jälkeen mentiin kauppaan josta ostin sipsejä ja karkkeja ja limsaa sunnuntaita varten. lauantaina en oikein muuta sitten tehnytkään. nukuin lähinnä pahaa oloa pois. tai joo, tapahtui lauantaina. huh että tapahtuikin. en kuitenkaan halua millään tavalla loukata kenenkään, mukaanlukien itseni yksityisyyttä tai mitään että ei siitä sen enempää. mutta näin jälkikäteen ajateltuna, huh mikä päivä.

sunnuntaina sitten puolen päivän jälkeen meidän perhe lähti forssaan yöksi. myöhemmin iltapäivällä ansku ja jessica tulivat meille. syötiin, juotiin, katsottiin borattia, juotiin, otettiin kuvia, laulettiin karaokea (oooo las palmas, oo las palmaaas) ja juotiin. no, ilta ei loppujen lopuksi mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta oli mulla kyllä kieltämättä tosi kivaa siihen asti kun oli. onneksi kaikki on nyt kuitenkin hyvin, kaikki on elossa eikä jääty edes kiinni! kiitos naiset!

blogi4.jpg

blogi7.jpg

blogi5.jpgblogi6.jpg

blogi8.jpg


tänään aamulla vietin aikaa anskun kanssa koska hän oli ollut meillä yötä. ansku lähti kuitenkin aika aikaisin kotiin ja sen jälkeen katsoin simpsoneita ja söin popkornia. eipä oikein muuta. tänään on ollut tosi kiva LOMApäivä, olen vaan ollut tekemättä mitään, syönyt hyviä juttuja esim just popkornia ja pitsaa namii (enkä ole edes kärsinyt krapulasta kun tuli itse kuitenkin otettua eilen sen verran vähän soppaa) katsonut telkkua ja maannut sohvalla. iihanaa!

suurensuuret kiitokset vielä yhteisesti kaikille jotka ovat tehneet tästä pikkuisesta lomasta kivan. huomenna jatkuu koulu, onneksi vasta yhdeltätoista. huomiseen siis!

adios!

i know a place we'll be together
and stay this young forever
they won't know who we are
let me take you there
i wanna take you there