joopsis eli tänään on mamin lempimussukkamössykän eli yayan synttärit! pikkuinen täytti kaksi, hihi!
isosti onnea pikkutytölle!

ja koulussa oli tänään ihan kiva päivä. bilsan tunnilla jessica sanoi että suvi sä pääset ihan varmasti taivaaseen. jäin miettimään tota lausetta tosi paljon, ja siitä riittäisi varmasti kirjoitettavaakin tai lähinnä niitä asioita mitä mietin. mutta säästän teidät nyt kuitenkin siltä ilolta että kirjoittaisin sekavia ajatuksiani tänne. joka tapauksessa mun mielestä tuo oli tosi kivasti sanottu, lämmittää mieltä kun ajattelenkin hihi! kiitos jessica, nähdään taivaassa (mut toivottavasti vasta pitkän pitkän ajan päästä ja ensin nähdään huomenna koulussa!)

saksassa meillä oli kuuntelukoe. tai no ensimmäisellä tunnilla tehtiin jotain viisi vuotta vanhaa valtakunnallista ja toisella tunnilla tehtiin siihen liittyvä kuuntelu josta saadaan ihan numero. se oli aivan vammasta koska puoltakaan sanoista joita niissä papreissa käytettiin ei ole meille edes opetettu. arvasin siis melkein kaikki. tai sitten vain vastasin jotakin tyhmää vaikka tiesin sen olevan väärin. esimerkiksi ralf schumacher, jota nauhalla siis haastateltiin pahoitteli sitä miten huono sää suomessa oli. vastauslomakkeessa oli ohjeena että piti itsekin jotenkin pahoitella. vastasin siihen sitten fiksuna tyttönä että entschuldigung, eli anteeksi. "ikävää kun suomessa on niin huono sää." "anteeksi."
joo että huonosti meni!

kotona en päässyt koneelle koska meidän kone on vamma! iskä sanoo että ei sitä mihinkään korjaukseen tarvitse viedä, ja perjaatteessa en haluiskaan viedä koska mun kaikki musiikit häviää, mutta kun se sammuu vähän väliä ja käynnistyy ainoastaan silloin tällöin kun itseään huvittaa. ärrrsyttävää! no kyllä se varmaan vielä joskus korjaukseen viedään tässä lähiakoina luulisin.

tänään myös paljastettiin ruissin sivuilla vielä muutama bändi sinne lisää ja että minä päivänä mikäkin bändi esiintyy ja lippujen hinnat - jotka oli kalliit! onneksi aika lailla kaikki hyvät bändit on lauantaina ja sunnuntaina jolloin ollaan anskun kanssa menossa! vaikka ei olekaan billy talenttia, my chemia, paniccia, simple plania, good charlottea tms mutta on siellä kuitenkin ainakin joitakin bändejä joista tykkään ja ansku tykkää disco ensemblestä! ruissista tulee varmasti huisin kivaa!

huomenna mulla on musiikissa esitelmä jonka päätin lopulta tehdä queenin kappaleesta the show must go on, joka on todella hieno ja koskettava ja kiva laulu!

tähän loppuu kirjoitus tänään piste !
moicciZ!

whatever happens, i'll leave it all to chance
another heartache - another failed romance
on and on!
does anybody know what we are living for?
i guess i'm learning
i must be warmer now
i'll soon be turning round the corner now
outside the dawn is breaking
but inside in the dark i'm aching to be free!

the Show must go on

the Show must go on, yeah
inside my heart is breaking
my make-up may be flaking
but my smile, still, stays on!