vappu. oli ja meni ja hohhoijaa. mulla oli kyllä hirmuisen kivaa mutta pilasin vissiin sitten muiden illan. nice. niin se aina menee että kun mulla on hauskaa niin muut siinä sitten kärsii plääh. olen kuitenkin todella kiitollinen anskulle ja jessicalle että tytöt piti musta huolta vaikka varmasti tekikin mieli jättää mut johonkin ojaan. hah. suuren suuret kiitokset anskun ja jessican lisäksi iitulle ja jennille ja tietysti myös emmille ja helille ja sitten myös niille pojille jotka oli meidän kanssa jussille ja jesselle sun muille ketä olivatkaan! loppuun vielä vähän kuvia, HUOM mun vappuasuste (=lasit) eiks ole aivan törkeen makeet ?! anteeksi kaikesta kaikille pusmo!

ps eilen kävi myös erittäin ikävä juttu nimittäin yayan yksi pentu, ohukainen (kuvissa tuo laiha ja valkoinen) kuoli. ohukaisen selviäminen oli alusta asti aika epävarmaa, raukkaparka kun oli niin pieni ja alikehittynyt. vauvan elämä loppui ennen kuin ehti edes alkaakaan mutta sillä on nyt varmasti parempi olla koirataivaassa.

pps mun kuvii on kattonu tänää vaiks kuin mont ihmistä mut vieraslistas on vaa muutama nimi ni miten must tuntuu et jotku joitten edes nolasin itteni eilen nauraa mul ? noo ei se mittää rakkaan ystäväni anskun sanoin voisin todeta et: "kerran sitä vaan täs iäs ollaan"!

has she lost her mind, can he see or is she blind?
can she walk at all or if she moves will she fall?
is she live or dead i see thoughts within her head
we'll just pass her there, why should we even care

blogivappu.jpg
kuvasta kiitokset jessicalle

blogivappu2.jpg
kuvasta kiitokset anskulle

blogivappu3.jpg
ei aavistustakaan kuka tämän kuvan on ottanut, iitu varmaan joten kiitos

blogivappu4.jpg
kiitos kuvasta iitulle

blogivappu5.jpg
kuvan otti ansku iitun kameralla joten kiitos molemmille