moiccis. muodin huipulle tulee joten nyt vaan äkkiä listaan tämän päivän kivat ja tyhmät asiat:

1. enkun tunnilla luettiin fysiikkaa en kyllä lukenut ja tunti meni tosi hitaasti mutta oli silti ihan kivaa


2. äikässä tehtiin kronikoita. meidän luokkalaiset, lähinnä pojat on yksiä kusipäisiä paskoja jotka ei osaa kertoa meidän luokkalaisista muista pojista tai ainakaan tytöistä muuta kuin nimet. paitsi jyri joka teki jutun hyvin JEE! onneksi päivi sanoi että ne pojat joutuu läksyparkkiin ellei tee sitä kunnolla MUAHAHAHAHA. lisäksi sain äikäntunnilla punaisen kivan pyyhkeen siitä kun osallistuin yrjö r. ittäjästä kertovalla loistavalla tarinallani kirjoituskilpailuun!

3. matikassa pelattiin iitun kanssa melkeen koko tunti ristinollaa joka päätty tasapeliin hyvä me!

4. bilsassa tehtiin iha normeja juttuja paitsi kankkis innoissaan ilmoitti että mennään vierailemaan johonkin paskalaitokselle jes

5. ruotsissa saatiin tarinat takas jotka viimeks kirjotettiin ja mä ja ansku saatiin 20/20 pistettä ollaan siis parhaita

6. kotsassa tehtiin tonnikalasalaattia (jonka teki maiju ja sm) ja leipää (jonka teki minä ja jessica). leivästä tuli hyvää vaikka siinä sattuikin mulla pikkuruinen moka kun en löytänyt maustehyllystä suolaa ensin paitsi vähän aikaa etsittyäni löysin ruokasuolan. meinattiin unohtaa se ja kun leipä oli jo pellillä niin nostettiin se takas kulhoon ja heitettiin suolat joukkoon ja yritettiin jotenkin sekoittaa ne sinne. no sitten kun leipä oli jo uunissa huomasin että ruokasuolapurkissa olikin ruokasoodaa ja suola oli siellä jossain ylähyllyllä johon en varmaan olis edes ylettynyt. noo mut ei se haitannut leivästä tuli silti tosi hyvää, tonnikalasalaatista en tykkää joten en tykännyt tostakaan ja sitten saatiin lisäksi syödä vielä se ihana suklaakakku joka oli viimeksi jäänyt syömättä kun meidän ryhmästä oli paikalla vaan jessica. aaaaah se oli ihanaa, meni koko kakku vaikka yleensä meillä aina jää jotain!

7. tänään ajoin myös ekan kerran skootterillani. ensin kaikki meni ihan hyvin ja menin pari kertaa tämän meidän tien päästä päähän (menin kolmeakymppiä jopa OHO). no sitten tuli vähän ongelmia ja menetin vähän sen hallinnan ja panikoiduin ja seuraavaksi kun tajusin mitään olinkin maassa kaatuneena ja niin oli skootterikin. mitään pahempaa ei sattunut paitsi että housut ja hanskat meni rikki, skootteriin ja käteen tuli naarmuja, oikeeseen polveen tuli suht iso naarmu josta tuli aika paljon verta ja vasenkin polvi on kipee. no mut paikkasin hetken mun vuotavaa polvea ja vaihdoin housut ja sitten koitin ajaa uudelleen. toisella kertaa menin kyllä vaan ihan pieniä pätkiä ja jarutin heti. kiva sitten kun alan harjoittelemaan jotai kääntymistä, o-ou! no mut ei se mitään kyllä mä varmaan vielä joskus opin hallitsemaan tota kaks kertaa mun painoista jötikkää ;o!

8. huomenna onkin jo perjantai ja ekana aamulla lääkäri, sitten koulussa fyssankoe ja iltapäivällä vielä isoshaastattelu! ihan kiva päivä siis! ei muuta täl kertaa muutaku pusuja ja ajakaa varovasti skoottereillanne ja mopoillanne ja pölynimureilla tai laamoillanne, millä ikinä tykkäättekin kulkea! morjens apinat (monkeys on mun ja anskun ja jessican tanssiryhmän nimi ku mennää kiertueel dolssien kaa ja varastetaan niitten kaikki fanit ja sit ei jouduta koskaa enää opiskelee ku tienataa rahat sheikkaamal äässii!)

ps kiva toi yks vaik kuin hyvä tippu tost ohjelmast höhlä ;s

imagine there's no countries
it isn't hard to do
nothing to kill or die for
and no religion too
imagine all the people
living life in peace