terska immeiset! tänään oli ihan rento päivä. ekalla tunnilla koulussa oli äikkää jossa tehtiin jotain ihan rentoja juttuja. huomenna tehdään taas kronikkaa ja ada tulee toivottavasti moikkaamaan meitä! tokalla tunnilla ois ollu harria mutta meillä oli matikan valtakunnallinen koe. se oli aika helppo, ainakin tää perustehtäväosio. seuraavalla tunnillaolikin sitten sovellustehtäväosio joka oli V A I K E A ! jätin siitä pari tyhjäksi ja muut arvasin. mut onneks toi koe ei vaikuta alaspäin (eikä mulla todellakaan ainakaan ylöspäinkään)! kokeen jälkeen oli enkkua jossa oli myös rentoa kun luettiin vaan fysiikkaa koko tunti. mulla ei tosin kyllä ollut edes fyssankirjaa koulussa mutta lainasin maijun kirjaa. yritin ettiä jos siellä ois jotain hauskoja kirjoituksia mutta ei ollut.

enkun jälkeen oli liikuntaa kerttulassa jonne mentiin anskun kanssa anskun skootterilla. JEIJ! meitä oli saattamassa matkaan oikein iso fanijoukko joka ei kyllä vaivautunut edes taputtamaan vaikka meidän lähtö sujui tosi hyvin ei tullut dominoefektiä eikä kaaduttu tai mitään! niin että sakke voit ens kerraksi vähän valaista sun kavereille miten oikeen kuuluu tuommoisessa tilanteessa toimia! liikunnassa oli rentoa ja kivaa kun meillä oli omien tanssien suunnittelua. alla ja otsikossa on pätkät biisistä johon minä, ansku ja jessica tehtiin meidän tanssi. mun mielestä se sopii ainakin sanojensa puolesta tosi hyvin meille. ja kyllä sopi myös aika hyvin koreografiaan, oli se sellaista sheikkaamista! mut just hyvä vaan! kerttulasta tulin myös kotiin anskun kyydillä hohoo KIITSA kyydistä pupsi PUS

shake-1.jpgshake2-1.jpg
joo sori tiiän et nää on vähä huonoi mutku nää on kännykäl otettu ja sit viel pienensin näit kuvankäsittelyohjelmal ja nää oli silti liian isoi ni pienensin tääl ja sit niist tuli mössöö mut iha samaaaaaa o-ou!

kotona huomasin että isosilmoittautumiskaavakkeet oli tullut. iiks. aattelin alunperin laittaa ykkösvaihtoehdoksi kuutosen koska luulin että stefan on siellä mutta ei olekkaan mutta ei se oikeastaan haittaa haen sinne varmaan silti ykkösenä. haluaisin kuitenkin mieluiten isoseksi aika kesän alusta. toiseksi vaihtoehdoksi aattelin laittaa ysin ja sitten kolmanneksi ehkä vitosen.. tai noo kattoo nytten. mulla on vaan tässä semmoinen ongelma että jotta isoshommista saa palkan pitää srk-taloon toimittaa verokortti. mistäköhän helvetistä (sopiva sana tähän isoshommista ja seurakunnista puhumisen yhteyteen!) mä sellaisen saan ? no täytyy kysyä mialta perjantaina kun menen isoshaastatteluun. ootan sitä jo! perjantaina menen myös aamulla moikkaamaan harria tyksiin joka on myös ihan mukavaa vaikka olenkin taas lihonut noin 10 kiloa enkä kasvanut milliäkään joka on aika noloa sinänsä. no ei voi mitään. nyt meen angstaa sitä kun oon lyhyt ja pullea. heippa laihat, kauniit ja pitkät ihmiset!

see the booty shake,
like an earthquake,
there is no escape,
when i shake it in your face,
now don't you wanna tape my booty shakin' on your tape,
so show it to yours boys,
see the look on all they face