tänään oli ihan mukava koulupäivä. hanna luokkakavereineen kävi meidän luokassa tutustumassa kun meillä oli bilsaa eikä edes moikannut mulle. hanna sanoi että meidän koulu on kamalan sokkeloinen ja iso eikä se löydä sieltä luokkia ikinä, mut muistan kyllä miten multa tuntui sillon tutustumisessa ihan samalta ja nyt koko koulu tuntuu ihan tutulta ja pieneltä! liikunassa meillä oli sijainen. sellainen barbie, tiian, michael jacksonin ja johanna tukiaisen sekoitus. se oli tosi puntti. liksatunti oli ihan kiva vaikkakin raskas!

kotimatkalla oli kyllä tosi kuuma. kun tulin kotiin katsoin lämpötilan ja siellä oli 13 astetta! se on paljon verrattuna vielä muutamaa päivää sitten olleisiin pakkasiin! no mut ei siinä mitään kiva vaan kun kesä tulee ja lämpö!

myöhemmin iltapäivällä mia tuli käymään ja tarkistamaan onko yaya siis raskaana vai ei (se sai sen jotenkin selville tunnustelemalla yayan mahaa. en ole kyllä ihan varma tosta sillä siellä saattoi kellua jotkut yayan syömät ruuat vaan eikä mitkään pennut!) ja sen mukaan yaya on raskaana. iik. mia tulee hakemaan yayan jo 17. päivä ja sitten yaya onkin siellä kasvattajalla vaikka miten monta viikkoa! mun on siis saatava skootteri heti kun mahdollista että voin mennä sitten joka päivä katsomaan tota pikku mussumössykkää tarvasjoelle! en kyllä ymmärrä miten pärjään ilman tota yhtä niin hurjan kauan!

illalla mentiin myllyyn, mulla oli tarkoituksena ostaa kevättakki jonka löysinkin. ostin vero modasta sellaisen mustan, hienon mutta aika lyhyen takin. mut ei se mitään vaikka onkin vähän lyhyt. sitten ostin myös hooämmästä sellaiset leopardikuvioiset hanskat koska ne oli alennuksessa ja musta ne oli oikeesti aivan törkeen siistit. sitten ostin myös aurinkolasit. siinä hooämmän aurinkolasihyllyllä rupesin miettimään että kun joillakin on laukkuriippuvuus ja joillakin kenkäriippuvuus niin mulla taitaa olla aurinkolasiriippuvuus. ei mulla monia aurinkolaseja ole, tällä hetkellä kolmet, mutta mun tekis mieli ostaa aika lailla kaikki aurinkolasit mitä nään. onneksi kuitenkin huoli rahatilanteesta on suurempi kuin tää "riipuvuus" tai miten sen nyt sanois, mieliteko, mutta kyllä varmaan tänä kesänä ainakin parit uudet aurinkolasit tulen vielä ostamaan!

loppuun tulee tälläinen hauska video (aah norjan kieli on ihanaa ja ainakin tuon hepun perusteella ihmisetkin hauskoja. sinnejosjoskusehkäpääsis) ! suuret kiitokset anskulle että toit tämän videon munkin tietoisuuteeni!