moimoimoi koulus oli ihan kivaa liksas oli pesist ja olin syöttäjänä eikä tullu melkee yhtää väärii. koulun jälkee menin anskun kaa myllyy ja mentii hesel jos oli hyvää ruokaa ja sit ostin aurinkolasit jotka ei sovi mul yhtää ja on liian isotki mut ne oli nii hienot et oli pakko ostaa. sit menin kans passikuvaan jost tuli suhteellisen kaunis. sit menin kans johonki ihme kyselyyn mist sai suklaata. siin kysyttii eka jotain et tiiänkö mikä on euroopan keskuspankki ja yht äkkii kysyttiinki mitä televisiokanavii tiiän ja sit kysyttii viel et voinko vaikuttaa meidän auton kesärenkaiden hankintaan. en osannu vastata paitsi ehkä yhteen kyssäriin ja pariin muuhunki.

no myllyst mentii sitte kirkkoon tietty ku ollaa seurankuntanuorii ja siel meiät siunattii ja sit mentii kaffel (juotii kyl mehuu) ja kakul (joka oli hyvää sellast kinuskikakkuu namii) ja saatii todistukset nii et nyt ollaa sit virallisesti isosii. onnea meille. kiitos. keskiviikkona sit ilmotetaan mihi leiril on päässy ja ketä muit siel on. tiiän kyl jo nyt et mun leiril on spögäle, huge, otto, numisteme, salla martikainen, pia rämö ja kaikki mun parhaat kaverit! no mut ei se mittää rahaa siit kuitenki saa ja on siel varmaa iha kivaa.

joo mut nyt ei muuta. loppuun tulee aivan törkeen hyvästä biisistä pätkä. olkaa rikollisia ja ladatkaa ensiferum - wanderer. se on niiin mahti!

he will ride across land and time
to find a way through this endless night
there s a storm in his heart
and the fire burns his soul
but the wanderers part is to ride alone